Inutil de spus că Mihai Trăistariu a avut parte de un șoc când a aflat despre cele întâmplate. Artistul deţine mai multe apartamente la malul mării, pe care le închiriază celor care vor să-şi petreacă concediul pe litoral. Într-unul din ele l-a cazat și pe fratele lui mai mare, Vasile, fără să știe ce avea să urmeze.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: «Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie».

Nu am pretenții să îmi întorci înapoi, dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a spus revoltat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

În plină pandemie, artistul, care nu a mai putut susține concerte, a făcut bani frumoși din închirierea apartamentelor la mare. Trăistariu a povestit și cum a început totul. „Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am pricopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere.

Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie, când concertele au fost reduse”, povestea cântărețul în vară.

Vezi și Mihai Trăistariu, mesaj trist pe rețelele de socializare: „Am zile când mi-e rușine…”

Citește și:

S-au căsătorit în mare secret, după aproape doi ani de relație!

Este sau nu într-o relaţie? Cătălin Botezatu, despre viața lui amoroasă și despre căsătorie