Vasile, care este pictor, a fost reclamat, recent, la Poliție de către o profesoară de economie, pe care a urmărit-o timp de două luni pe stradă, după cum susține ea. Femeia, speriată, a cerut ordin de restricție, acuzându-l pe acesta de hărțuire.

Mihai Trăistariu a povestit pentru Click! cum stau lucrurile, dând amănunte despre fratele său, care locuiește în prezent la Piatra Neamț, unde este pictor liber profesionist. Mihai Trăistariu are doi frați și o soră, profesoară de matematică.

Mihai Trăistaru, mesaj plin de emoție pentru sora lui. Cum arată Geanina și cu ce se ocupă: „Nu-i așa că e frumoasă? Tare mă mândresc cu ea!”

Mihai Trăistariu: „Mă tezesc cu un telefon de la Poliție…”

„Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat.

I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o pătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit.

La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă tezesc cu un telefon de la Poliție: Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de economie! Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește!

Se comporta ca un nebun, pândea femeia după copaci!”

L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată. Ei erau colegi, că el a predat desen cu ea la aceeași școală.

I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu.

Se comporta ca un nebun, o pândea după copaci! Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc! O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol.

Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el, că un nebun o umărește! L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

vasileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mi-a dat foc la apartamente, la mare!”

În prezent, Mihai are o relație bună cu fratele lui, căruia îi achită lunar facturile. Tocmai ce l-a invitat la el la mare, deși în anii trecuți acesta a făcut prăpăd.

„El are problema asta mare cu banii. Dacă el nu produce bani, trebuie să-i trimitem noi tot timpul. Ieri, de exemplu, mi-a zis să-i platesc gazul. I-am plătit întreținere și gaz 3300 de lei. El vinde un tablou doar cu 150 ron.

Acum ne înțelegem foarte bine. Vroiam să-l iau și pe el la mare, că mi-au plecat turiștii de la apartamente. A mai fost și acum doi ani, când mi-a dat foc la bucătărie. A stat 10 zile. Am zis să-l aduc toamna ca să picteze!”, a mai spus Trăistariu.

În urmă cu doi ani, după incidentul cu fratele său, iată ce declara Mihai Trăistariu: „Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri.

Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: «Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie».

Nu am pretenții să îmi întorci înapoi, dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”.

Vezi și Mihai Trăistariu trăiește cu o mare vină legat de fratele său, pictorul: ”Din cauza mea el nu mai vede bine” dar și Mihai Trăistariu, copilărie de coșmar cu tatăl violent. Mama lui era pur și simplu torturată: „A fost ca un monstru. O lega de calorifer, i-a scos un ochi, o târa prin casă de un picior”

Citește și:

Cum i s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu: „Astăzi se împlinește un vis”

Fiul Ramonei Bădescu a împlinit 4 ani. Ce a decis legat de chipul micuțului, pe care încă nu l-a făcut public