Thomas Markle Jr., fiul lui Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, speră ca sora sa să vină la nuntă și să se împace cu familia, punând astfel capăt disputelor care nu fac cinste nimănui.

Thomas Markle Jr. s-a logodit de revelion și a mărturisit că, deși nu s-a aflat pe lista invitaților la nunta surorii sale cu prințul Harry, el o va invita pe Meghan să-i fie alături atunci când va spune ”da”.

”Cred sincer că nunta noastră va aduce aduce familia aproape și va întări legăturile dintre noi. Dacă vor veni Meghan și Harry și tata… atunci vor putea petrece timp împreună și asta va fi bine pentru toată lumea”, a declarat el pentru un cotidian britanic.

Fratele vitreg al soției prințului Harry are 52 de ani și este văduv. A început să iasă cu cea care îi va deveni soție, Darlene, în vârstă de 38 de ani, la puțină vreme după ce Meghan însăși a început idila cu Harry. Când i-a spus lui Darlene că sora sa iese cu un membru al familiei regale britanice, aceasta i-a spus, inițial, că e ”nebun”, necrezând nicio iotă.

”Am crezut că e complet nebun”, a mărturisit Darlene. Ulterior, a văzut că Thomas spunea adevărul și și-a schimbat părerea despre el.

Revenind la Meghan, în vârstă de 37 de ani, aceasta nu a mai vorbit cu tatăl său din noaptea de dinaintea nunții ei. Ducesa s-a simțit dezamăgită profund de faptul că tatăl ei a încercat să facă bani pe spinarea ei, regizând mai multe fotografii cu paparazzii.

Între timp, tatăl ei și-a exprimat regretul legat de cele întâmplate, mărturisind că își dorește enorm să reia legătura cu fiica sa. ”Nu știu de ce se întâmplă asta. Îmi iubesc fiica foarte mult. Îmi doresc să ia legătura cu mine, să-mi trimită un mesaj, ceva, orice. Trebuie să am și eu loc în viața ei, sunt tatăl ei”, declara el recent.

Vezi și Ofertă de nerefuzat pentru Meghan Markle. Dar îi va permite regina?

Citește și: