De data aceasta, nu e țintită direct, dar numele Markle e iar pe buzele tuturor. Fratele ei, Thomas Markle Jr., și logodnica lui, Darlene Blount, cu care are o relație tumultoasă, au primit ordin de evacuare din casa în care locuiesc, un bungalou din Grants Pass, Oregon, SUA.

Cei doi nu și-au mai plătit chiria de trei luni, așa că sunt datori proprietarului cu suma de 4.500 de dolari.

Sătul să mai fie purtat cu preșul, proprietarul, Paul Walter, care, atunci când i-a primit nu știa ce soră celebră are Markle, l-a dat pe acesta în judecată, obținând câștig de cauză. Instanța a decis că Markle, în vârstă de 52 de ani, și Blount, în vârstă de 37 de ani, trebuie să părăsească locuința până la sfârșitul zilei de 5 aprilie

”Markle e un parazit și nu-și plătește chiria. A întârziat mereu”, a declarat acesta.

Fratele ducesei de Sussex locuiește în bungalou de un an și s-a mutat aici după ce a stat cu iubita lui într-o cabană din pădure.

Alcool, bătăi…

Relația sa cu Blount este una puțin spus tumultoasă. În ianuarie 2017, el a fost reținut pentru că a amenințat-o cu o armă, aceasta sunând la poliție. În ajunul Crăciunului din 2017, amândoi au fost arestați pentru că s-au luat la bătaie.

În vara anului trecut, Blount a fost din nou arestată pentru patru acuzații de agresiune asupra lui Markle. Ea a susținut că acesta și-a provocat singur rănile și a achitat amenda de 1.000 de dolari, find eliberată.

În iulie, Darlene a fost arestată pentru că i-a învinețit un ochi lui Thomas. După acest episod, cei doi au susținut că s-au lăsat de băut, în încercarea de a-și salva relația.

Ultima oară când Markle a ajuns în instanță a fost în ianuarie, când a fost arestat de poliția din Oregon pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

Thomas este fratele vitreg al lui Meghan. Cei doi au același tată, al cărui nume el îl poartă – Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani.

Înainte de nunta surorii sale, Thomas i-a trimis o scrisoare prințului Harry, în care îi spunea că Meghan nu e potrivită pentru el. Apoi, și-a schimbat discursul, spunând că nunta ar fi un bun prilej pentru familie să se împace. Nu a fost însă invitat la nuntă.

Vezi și Tatăl lui Meghan Markle minte cu nerușinare! Fiica lui i-a scris. Poate oricând să ia legătura cu ea, dar nu vrea. Preferă să facă circ

Citește și: