Acum, fratele artistului a venit cu lămuriri, el vehiculând și un posibil diagnostic. Unul destul de grav.

Jador, suspect de cancer la colon

Fanii s-au tot întrebat ce s-a întâmplat cu artistul, unii chiar acuzându-l pe acesta că se ține de glume. Acum, fratele lui Jador a făcut primele declarații despre starea de sănătate a cântărețului. Bărbatul recunoaște că fratelui său i-a fost foarte greu să transmită un asemenea mesaj, însă problemele cu care se confruntă sunt destul de delicate.

Mai exact, Jador ar fi suspect de cancer la colon, o boală ereditară, pe care au avut-o și părinții lor. Atât mama, cât și tatăl artistului au fost operați de cancer la colon, însă au trecut cu bine peste această cumpănă.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu.

Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa.

Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul.

E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Jador, mesaj pentru cei care îl critică, după ce a ajuns pe patul de spital

Vizibil slăbit, Jador a ținut să transmită un mesaj pentru cei care râd de el și îl critică, după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână și masca de oxigen pe față. Ulterior, artistul a șters InstaStory-ul.

„Aveți grijă de cine râdeți, cei din comentarii, că e posibil ca Dumnezeu să mă facă bine. Dă-le, Doamne, milă la oamenii răi!”, a spus Jador pe InstaStory.

uspect-de-cancer-la-colonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mesajul prin care Jador și-a anunțat retragerea din cariera muzicală

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis!

Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador pe Instagram.

Vezi și De ce afecțiune rară suferă Jador. Chiar el a recunoscut

Citește și:

Actorul Eugen Cristea se retrage din activitate! „Aruncat la gunoi” după o viață pe scenă!

Mama lui Stephan Pelger, monument de durere la incinerarea fiului ei. Cum a apărut la ceremonie. Ce vedete au venit să își ia „adio”