Acesta a jucat în serialul de comedie “Chappelle’s Show” şi a fost co-scenaristul filmelor “Vampire in Brooklyn” şi “Norbit”, s-a stins din viață miercuri, într-un spital din oraşul New York. Reprezentantul actorului a confirmat moartea acestuia pentru site-ul american TMZ. Potrivit acestuia, Charlie urma un tratament de chimioterapie, însă acesta nu a dat rezultate, actorul fiind mult prea slăbit.

„Inimile noastre sunt îndurerate de pierderea fiului, fratelui, tatălui, unchiului și prietenul nostru Charlie. Charlie a adus în familia noastră  iubire și zâmbete  și nu vrea trece nici o zi în care să nu ne lipsească prezența lui. Mulțumim pentru condoleanțele voastre și pentru rugăciuni. Vă rugăm respectuos să ne acordați intimitate în această perioadă de mare pierdere pentru noi”, a declarat familia actorului într-un comunicat.

 

Charlie Murphy făcea chimioterapie

Charlie s-a născut Născut în Brooklyn, New York, în 1959, și a fost un actor şi un comediant de succes. Înainte de a pătrunde în lumea divertismentului. El a avut apariții memorabile în serialul de comedie Charlie  “Chappelle’s Show”, unde a avut un rol și  cântărețul Prince. El a mai jucat și în filme precum ”The Boondocks,” sau “Are We There Yet?”. Mai mult, acesta și-a încercat succesul și în lumea muzicii, compunând melodii alături de K-9 Posse, la sfârșitul aniilor 80.

Charlie Murphy s-a căsătorit în 1997 cu Tisha Taylor, cu care a avut doi copii. Aceasta a murit în 2009, răpusă tot de cancer. De altfel, actorul a mai lăsat în urmă un copil dintr-o relaţie anterioară.

Fotografii: Northfoto

Citește și: Viața bate filmul. O actriță a primit o propunere indecentă de la un miliardar. Ce sumă fabuloasă i-a oferit acesta pentru câteva clipe de amor