Artista și-a amintit recent episodul din copilărie care se putea termina tragic.

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Chiar dacă toată lumea o cunoaște pe solistă, puțini sunt însă cei care știu că aceasta are un frate mai mic decât ea. Recent, artista și-a amintit cum l-a pus în pericol de moarte pe Vlad, în copilărie.

Din cauza faptului că era sora cea mare, vedeta nu-și dorea întotdeauna compania fratelui mai mic, motiv pentru care încerca să scape de el, să-l îndepărteze uneori. Într-o zi însă, un moment de neatenție putea provoca o adevărată tragedie.

„Amintirea asta îmi vine des. Țin minte că frățiorul meu, care era mic în momentul acela, era într-o salopetă matlasată albastră și se tot ținea după mine, eu nu voiam să mă joc cu el.

Nu știu cum l-am împins, am țipat la el, m-am întors, l-am împins și a alunecat și a căzut și s-a oprit o mașină aici (n.r foarte aproape). Îl văd în patru labe, în genunchi, cu mânuțele alea mici, văd cum se oprește mașina.” a declarat Lora, în cadrul unui podcast pe YouTube, conform wowbiz.

Ce relație are Lora cu fratele ei

Odată cu trecerea timpului, relația dintre cei doi a devenit din ce în ce mai solidă, în prezent aceștia fiind de nedespărțit. Lora a dezvăluit faptul că are sentimente extrem de profunde pentru acesta și, spune ea, ele sunt reciproce.

„Fratele meu e cel mai important pentru mine, îl iubesc enorm și mă bucur că avem și planuri profesionale împreună acum. Fratele meu are 36 de ani, e cu trei ani mai micuț, dar e un bărbat adevărat, foarte bun la ceea ce face.

Vorbim foarte mult. Avem o relaţie foarte bună, o legătură foarte strânsă şi puternică. E cel mai bun prieten al meu din lume. Cred că fratele meu mă iubeşte foarte. Este singurul om din viaţa mea care nu m-a criticat niciodată.”, a mai spus vedeta.

el-e-fratele-cantareteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce se știe despre Vlad, acum un bărbat în adevăratul sens al cuvântului? Vlad Petrescu a terminat ASE-ul și s-a mutat, la fel ca sora lui celebră, din Galați în București. După cum se vede pe rețelele de socializare, tânărul nu este implicat într-o relație.

Pe conturile fraților se regăsesc o sumedenie de fotografii cu ei împreună și din imagini se vede că seamănă foarte bine. Ambii au ochii verzi, moșteniți de la mama lor.

Lora și-a pierdut mama. A fost răpusă de cancerul la sân

În urmă cu aproximativ doi ani, Lora și-a pierdut mama, eveniment ce a produs un gol uriaș în viața artistei. Vedeta a încercat foarte mult să o salveze pe cea care i-a dat viață, însă boala incurabilă nu a avut niciun tratament.

Vedeta a rămas și fără tată, încă de când avea o vârstă foarte fragedă.

„Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit.

Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața. Eu atunci aveam 4 ani. Tatăl meu a fost medic chirurg urolog. Ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași.

Eu am crescut la bunici până a reușit ea să cumpere un apartament din banii ei, în Galați. Încă de când eram eu la liceu, mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli de când eram eu la liceu”, a povestit artista, conform profm.ro.

Vezi și Lora, despre ce nu i-ar ierta niciodată iubitului său: „Sunt anumite semne”. A amânat iar nunta

Citește și:

Cum arată fiica de 25 de ani a lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas

Teo explică de ce a avut invitați maneliști: ”Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România”. Când revine la TV