După ce idila lui Costin Gheorghe cu Lidia Buble a ieșit la iveală, fratele Elenei Gheorghe nu a mai putut să se abțină și a răbufnit.

Costin a reacționat din nou, subtil, printr-un text ceea ce se vrea a fi un mesaj pentru acela care a trădat și a trimis presei imaginile cu el și Lidia.

”Omul rău seamănă cu cărbunele. Dacă nu te arde, te murdărește!”, a scris Costin Gheorghe, într-un Insta Stories, vând astfel să-l taxeze pe acela care a trimis pozele. Costin a refuzat însă să vorbească despre el și Lidia.

”Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cu toate acestea, Lidia nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect. Se concentrează pe promovarea melodiei sale cu VUNK, „Du-te, vino” și a publicat și ea un mesaj sugestiv, în care lasă de înțeles că nu se lasă afectată de tot ce se scrie despre ea.

„Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții”, este mesajul pus de Lidia pe Instastory.

Fratele mai mic al îndrăgitei Elena Gheorghe, Costin, a divorţat în urmă cu aproape doi ani de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu adevăratul motiv care a produs această ruptură. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema. 

Lidia Buble ar fi avut o idilă cu  fratele Elenei Gheorghe, Costin, anul trecut, în timp ce artista era împreună cu Răzvan Simion, potrivit Cancan.ro, care a publicat mai multe imagini cu cei doi.  Lidia Buble a fost atât de vrăjită de Costin Gheorghe, încât nu doar că a călcat strâmb pentru el și și-a riscat relația de cinci ani, ci ar fi scris și o melodie despre acesta.  Se pare că fostul concurent de la Exatlon ar fi, de fapt, sursa de inspirație a artistei pentru melodia „Cu ochii ăia verzi”, lansată în vară.

După ce s-a aflat că Lidia l-ar fi înșelat cu fratele Elenei Gheorghe,  Răzvan Simion a pus pe Insta Story o  melodie a trupei Holograf, care a fost invitată la Neatza, la care refrenul sună sugestiv: ”Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.