Citește și: Doliu în showbiz! Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la 91 de ani

Eric, unul dintre cei cinci frați ai lui Ricky Martin care locuiesc în Puerto Rico, e de negăsit de la trecerea furtunii devastatoare. Toți ceilalți sutn bine, au reușit să se adăpostească, în schimb Eric, antrenor de fitness, e dat dispărut de două săptămâni. Locuința lui a fost devastată de rafalele de vânt dar trupul lui nu a fost găsit. Rudele lui Ricky Martin l-au căutat la spitale și la morgile improvizate din puerto Rico, însă nici urmă de el.

Cântărețul a lansat recent și un apel pe rețelele de socializare: “Sunt frustrat, nu am mai putut vorbi cu fratele meu, nu ştiu unde este.Nu știu dacă mai e în viață. Şi ştiu că nu este singurul care are astfel de probleme. Sunt mulţi oameni care trăiesc în alte ţări, sau chiar pe insulă, care nu au mai putut vorbi cu familile lor din cauza problemelor cu telecomunicaţiile. Însă vreau să va spun că sunt fericit şi recunoscător pentru toată dragostea pe care am primit-o pe YouCaring  – site-ul unde cântăreţul a pus bazele unui fond de ajutorare a victimelor din Puerto Rico. Ne-am atins obiectivul, însă este nevoie de mult mai mult pentru că sunt multe lucruri de făcut. Încă mai avem nevoie de ajutor. Un dolar pe care îl donaţi este un dolar pe care îl donăm victimelor”, spune artistul.

Ricky Martin îi datorează fratelui său corpul perfect

Eric Martin a fost ales Mister Puerto Rico în 2013, la cel mai important concurs de fitness și bodybuilding. pasionat de acestea, el a lucrat un an întreg cu fratele său mai mare, faimosul Ricky, pentru a-l ajuta să obțină un corp perfect. Și a reușit. Presa din toată lumea a remarcat acest aspect la Ricky desemnându-l ani la rând printre cei mai sexy bărbați de pe planetă. ”Nu m-am gândit că e marea vedetă atunci când îl chinuiam la sala de fitness. Trebuia să asculte de mine ca să fie totul bine. Atunci uitam că suntem frați”, a declarat în 2013, Eric.

Citește și: