”A fost un moment în care trebuia să sărbătrorim. Te uiți la fiică, care vezi că e bine, și zici <> și în partea cealaltă te uiți că îți moare nevasta”, povestește soțul Andreei Bălan, într-o înregistrare postată pe Instagram.

”În sala de operație, am văzut două lucruri total diferite: pe de o parte Clara, care era foarte frumoasă, iar pe de alta, în partea cealaltă, tu, pe masa de operație, iar fetele care te resuscitau”, îi povestește George Burcea soției sale. ”Nu știai, să te bucuri sau…”, își amintește el, rememorând momente cumplite.

”Nu-mi imaginam că o să văd pe cineva atât de drag, de apropiat, cu un tub în gură”, rezumă actorul cele întâmplate.

La rândul ei, Andreea Bălan a povestit că medicii și asistentele i-au spus, când s-a trezit, că soțul ei a vizitat-o și, pentru că avea un tub introdus în gură, i-a sărutat piciorul.

”Ai un soț extraordinar, care ți-a pupat piciorușul” – așa i-au spus medicii și asistentele cântăreței, când s-a trezit.

”Că nu puteai să mă pupi pe față și că mi-ai pupat piciorușul!”, repetă Andreea în înregistrare, adresându-i-se soțului ei, toată numai zâmbet pentru că a trecut cu bine peste o încercare care ar fi putut fi ultima pentru ea.

Soțul îi face injecțiile în burtă

Într-o altă înregistrare postată pe YouTube, Andreea Bălan povestește că în această perioadă trebuie să facă injecții în burtă, pentru a nu i se coagula sângele. ”Deci v-am spus vreodată public cât de minunat este soțul meu? Soțul meu este minunat! (…) Și acum trebuie să fac în burtă Clexan, pentru ca să nu se coaguleze sângele, și mi-a făcut aseară George prima injecție”, mai povestește cântăreața.

Singură nu ar putea să-și facă injecțiile, pentru că s-ar teme, dar așa, poate alege să nu privească  momentul în care soțul ei se transformă în doctor.

Din fericire pentru artistă, atât ea. cât și fetița sunt bine. De altfel, Andreea Bălan a și postat, miercuri, o fotografie cu cele două comori ale ei și cu soțul ei. ”Familia te împlinește și îți oferă iubire în cele mai grele momente din viață”, comentează ea simplu lângă fotografie. Micuței Clara nu i se vede chipul, artista alegând să îl ascundă pentru moment, așa cum a procedat și cu prima sa născută.

 

View this post on Instagram

 

Familia te implineste si iti ofera iubire in cele mai grele momente din viata ?‍?‍?‍??❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Vezi și Noi fotografii cu copiii Andreei Bălan: ”A meritat tot greul prin care am trecut”. Vedeta are și un mesaj mai puțin plăcut

Citește și: