Drumul Împăraților este imprevizibil și plin de provocări. Seara trecută, Irina a adăugat sare și piper competiției. Prezentatoarea a mixat echipele, la fel ca în fiecare sezon și le-a nimerit mai bine ca niciodată. Francesco Paglieri a format echipă cu Maria Speranța, iar Patrizia cu Adriana Trandafir. Echipele au fost foarte încântate de rezultat, mai ales Francy, care a mărturisit că speră să mai rămână în această formulă câteva zile. Fiul Patriziei a complimentat-o foarte des pe Maria Speranța.

Francesco și Maria Speranța s-au cunoscut mult mai bine în etapa șase a competiției. Cei doi și mamele lor au câștigat primele două Imunități din Georgia, motiv pentru care au sărbătorit împreună victoria. Însă, ultima etapă din Georgia i-a adus și mai aproape pe Francesco și Maria Speranța, pentru că în urma mixului pe care l-a făcut Irina, Francesco Paglieri a ajuns în echipă cu Maria Speranța,. Cei doi au mers împreună pe traseu și s-au înțeles de minune și, așa cum era de așteptat, glumele au fost prezente în program. Aceștia s-au descurcat de minune la autostop și au reușit să se completeze în cursă, ei petrecându-și chiar și prima noapte împreună, fiind nevoiți să-și găsească cazare tot împreună.

Francesco Paglieri și fiica Adrianei Trandafir s-au completat de minune și au făcut față cu brio probelor. Celelalte echipe s-au amuzat teribil de mixul creat de Irina și sunt convinse că între Francy și Maria se leagă ceva. Mai exact, relația specială pe care o au tineri a fost observată și de către ceilalți concurenți. „Nu știm dacă se leagă ceva între Maria și Franci, dar îi vedem foarte des povestind. Zici că sunt doi porumbei.”, a declarat Estera.

img (50)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dacă în sezonul trei de la Asia Express s-a zvonit că între Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-ar fi iscat o idilă în aventura lor din Asia, acum locul lor a fost luat de Maria și Francy.

Francesco a dezvăluit că între el și Maria Speranța a început deja o relație frumoasă de prietenie. Totuși, nu a negat că lucrurile s-ar putea transforma în ceva mai mult de atât.

El a dat de înțeles că sunt șanse ca între ei să se înfiripe o relație de iubire și a precizat că dacă va fi cazul, va face publice aceste informații.

“Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim”, a spus Maria.

„ Eu sunt liber de un și ceva, dar am mai vorbit noi așa între noi și știam că Maria e un pic ocupată”, a spus și Francesco Paglieri la testimoniale.

De relația lor par foarte încântate și mamele lor, Adriana și Patricia, italianca mărturisind însă că speră să nu le facă bunici prea repede. „Ce or face copiii?”, a întrebat Adriana pe Patricia, aseară, când se pregăteau de culcare, iar îndrăgitul chef a răspuns răzând: „Sper să nu ne facă bunici prea devreme ”.

Cu toate acestea, Patricia a ținut să lămurească lucururile, spunând că cei doi doar s-au distrat atât, nu s-a întâmplat nimic mai mult, mărturisind totuși că Francy a fost foarte emoționat lângă Maria și și-ar fi dorit foarte tare să facă echipă cu ea pe tot parcursul competiției.

De altfel, Patricia a mărturisit că fiul ei i-a spus de multe ori că o place pe Maria, spunând despre ea că este o fată frumoasă și descurcăreață. Acesta a spus că, în concepția lui, Maria este una dintre cele mai smart concurente din acest sezon și înfruntă orice situație cu zâmbetul pe buze.

De altfel, și fanii emisiunii Asia Express par foarte încântați de noul cuplu din emisiune, toți fiind de părere că se potrivesc foarte bine.

„Doamneeee ce copii frumosi, jur ca daca erati in aceeasi echipa tot concursul, erati echipa mea favorita!!”, „Cel mai haios mixt”, „Nu ne mai țineți în suspans. Rămâneți împreună sau nu”, „De când așteptam ziua asta”, „Dacă era așa echipa de la început probabil că Mihai Petre ar fi rămas fără imunități”, „Vaii sunteți superbiNu v-ar sta rau”;„Sunteti simpatici”, „Când e nunta? Mamă ce bine vă stă în preună..Echipa mea preferată for ever..Să se pupe miri”, „Sunteți minunați și cu bun simț vă doresc tot binele din lume”, „Sunteți simpatici si o echipa puternica împreună”, ”Ce copii frumoși! Mult succes în continuare!”, au fost câteva dintre comentarile fanilor.

Etapa trecută, imunitatea cea mare a fost câștigată de către Patrizia și Francesco. Nimeni nu se aștepta la asta, ba mai mult, de aici au început și glume. Mihai Petre și Cuza își imaginau cum ar decurge o cină romantică între Francesco și Maria Speranța. Cei doi nu au trebuit să își imagineze prea multe, căci totul a devenit realitate.

Francesco și Patrizia au mers în locul unde-i aștepta Adriana Trandafir și Maria Speranța, prima echipă imună. Cei patru s-au așezat la masă și au povestit cât de grea a fost cursa. Cele două echipe s-au bucurat că stau împreună la masă, iar apoi Maria și Francisc au rămas singuri la cina romantică.

Citește și: