”Aș putea spune că ies la întâlniri cu mine și merge foarte bine!”, a glumit recent vedeta, dând de înțeles că e singură și îi place așa.

Totuși, singură nu-și poate împlini toate nevoile, emoționale și fizice, așa că are nevoie de doi oameni lângă ea: fostul soț și un prieten ”cu beneficii”, adică un amic cu care face și sex, dar care nu-i este iubit.

Actrița, o femeie asumată, a spus lucrurilor pe nume, fătă perdea și false pudori: ”Îl am pe fostul soț gay, pe care îl iubesc și care-mi îndeplinește multe nevoi. Și mai am pe cineva lângă mine, un prieten cu beneficii”.

S-a căsătorit cu iubitul din liceu, dar s-a dovedit că el era homosexual

Actrița a divorțat de Peter Marc Jacobson în 1999, după 21 de ani de mariaj. S-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit la 21 de ani, cu mult înainte ca el să admită că era gay.

În cei 20 de ani care au urmat, au rămas buni prieteni și chiar continuă să muncească împreună. Jacobson a fost co-creator al serialului ”The Nanny”, unde vedetă a fost Fran.

Ea s-a recăsătorit cu omul de afaceri Shiva Ayyadurai în 2014, dar s-au despărțit doi ani mai târziu.

Face sex de două ori pe lună, cu un prieten

Despre bărbatul care nu-i e iubit, dar cu care face sex, actrița a oferit câteva detalii.

Nu a spus cine este acest ”prieten”, dar a recunoscut că se văd de două ori pe lună, ”ceea ce e mai mult decât suficient”.

”Trece pe la mine, stăm împreună, mergem în jacuzzi, fac ceva de mâncare și stăm în pat, poate ne uităm la tenis împreună sau la vreun film.

Vorbim, avem conversații foarte reușite”, a mai declarat Fran despre acest bărbat misterios din viața ei.

”Sigur că facem și sex și e foarte bine, mă ajută să merg mai departe”, a răspuns vedeta dezinvolt unei întrebări puse de un jurnalist.

Fran a mai spus că este destul de mulțumită de acest aranjament.

”Ne simțim foarte confortabil unul cu celălalt și avem rutina noastră. Ne simțim de fiecare dată la fel de bine împreună. Nu prea ieșim, nu mergem în restaurante, nu ieșim la întâlniri. Ceea ce avem e minunat și suficient”, a mai spus actrița.

Vezi și O mai știți pe „Dădaca”? Cum arată acum Franny Fine. A pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut

Citește și: