Ed Westwick a cucerit o  mulțime de tinere cu rolul lui Chuck Bass din Gossip Girl, ce a fost difuzat de Pro TV, însă după încheierea serialului, cariera actorului nu s-a bucurat de un prea mare success, fiind  implicat într-un scandal sexual.

Deși procesul i-a umbrit cariera și i-au stricat reputația lui Ed, actorul  a reușit în sfârșit să treacă peste această perioadă neagră din viața lui. Mai mult, el și-a găsit din nou fericirea în brațele fotomodelului Tamara Francesconi, de origine sud-africană.

Ed WestwickSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tânăra se apre că este îndrăgostită până peste urechi de celebrul actor. Cei doi sunt împreună de câteva săptămâni, iar actorul pare foarte încântat de noua lui iubita.

„Tamara este îndrăgostită lulea de el și Ed este mândră să le spună tuturor că Tamara este iubita lui. Prietenii lui și familia sunt foarte încântați de ea și sunt de părere că se potrivesc perfect”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Ed Westwick a fost acuzat de viol

Îndrăgitul actor a avut apariții și în serialele „Snatch”, „Californication” și „Wicked City”, dar dar și filmelele  „Romeo & Juliet”, „Freaks Of Nature” și „The Crash”, însă cariera lui a a vut de suferit după ce a fost acuzat de trei  tinere de viol. Anul trecut după un lung proces, el a fost declarat nevinovat. Tinerele  au declarat că incidentele au avut loc în 2014, însă Westwick a negat acuzațiile, declarând că nu există nicio dovadă în acest sens. „Niciodată nu am forțat vreo femeie. Și niciodată nu aș viola pe cineva”, a declarat atunci Westwick.

Mai mult, femeile nu au putut să demonstreze că actorul a avut un astfel de comportament și nici un martor sau vreo dovadă care să-l incrimineze.

În timpul procesului, Jessica Szohr, fosta iubită a actorului, i-a luat apărarea lui Ed, declarând că acesta a fost întotdeauna un gentleman și o persoană foarte caldă și iubitoare.

Ed Westwick a devenit celebru în întreaga lume după ce a jucat în serialul de succes Gossip Girl, alături de românul Sebastian Stan, de Leighton Meester și de Blake Lively.

Celebrul serial „Gossip Girl” va avea parte de o continuare, care va fi difuzată de HBO Max. Un spinoff era în discuții de mult, însă până acum nu era nimic concret.

Din noul proiect vor face parte aceeași creatori ai serialului Gossip Girl, mai exact Joshua Safran, care a fost producător executiv, și scenariștii Josh Schwartz și Stephanie Savage.

Gossip Girl a fost difuzat în perioada 2007-2012, însă în acea perioadă nu a avut audiențe record. Totuși, serialul a avut o mulțime de fani.

 

CItește și: