Jordan vrea să-i ofere un trai mai bun unui orfan român şi să îl adopte chiar de Crăciun. Ea s-a interesat de procedura necesară și le-a spus apropiaților că visul ei e pe cale să se împlinească mai curând decât spera.

„Adoră să fie mamă(…) și simte că poate să ofere unui orfan o casă bună”, a declarat o sursă pentru revista Heat.

Katie Price este deja mamă a cinci copii, dar ea vrea să crească numărul membrilor familiei.  Vedera este în prezent într-o relaţie cu Kris Boyson, cel care se pare că se opune ideii de a adopta un orfan român, însă Jordan își vede mai departe de planul.

Conform publicaţiei Heat, cuplul a avut chiar o ceartă în momentul în care iubitul a prins-o pe Katie Price căutând pe Google informaţii despre adopţia unui copil fără părinţi din România.

Nu este prima intenţie pe care Price o are anul acesta de a înfia un copil. La începutul lui 2019, englezoaica a vrut să întindă o mână de ajutor unui tânăr din Nigeria.

„Întotdeauna mi-am dorit să adopt un copil. Nu-mi pasă dacă au vreun handicap, pentru că simt că pot să le ofer un acoperiș deasupra capului. E destul de ușor să-l adopți de peste graniță, dar mai greu e să-l aduci aici în țară”, a declarat Jordan.