Ricky Martin pare să fi lăsat în urmă coșmarul scandalului în care a fost târât de propriul nepot, care îl acuzase de hărțuire sexuală, pentru ca apoi să-și retragă plângerea. Acum, artistul latino se bucură mai mult ca niciodată de familia sa.

Cum recent gemenii Valentino și Matteo au împlinit 14 ani, Ricky Martin a ales să le ofere o experiență de neuitat pe una din plajele din California. Iar momentele unice au fost imortalizate și distribuite pe contul de Instagram a celebrului lor tată, fotografiile devenind în scurt timp virale.

gemenii-lui-RickySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

„O zi grozavă la plajă! Cei mai mari copii ai mei încep săptămâna zilei lor de naștere. Mulțumesc fratelui meu Alecs pentru vibrația bună a acestei zile șipentru că i-a învățat pe Matteo și Valentino să se joace cu valurile… Sunt cel mai norocos tată din lume”, a scris cu mândrie tăticul Ricky Martin.

Iar fotografiile postate i-au încântat pe fanii artistului, care nu au trecut cu vederea asemănarea izbitoare între tată și fii săi: „I-ai clonat?”, „Au crescut atât de mult!”, „Copiii tăi sunt frumoși”, „Atât de mari și frumoși”, „La fel chipeși ca tatăl lor”, au comentat aceștia.

Ricky Martin își dorește și mai mulți copii

Ricky Martin formează un cuplu stabil cu Jwan Josef, cu care este căsătorit din 2017. În momentul în care cei doi s-au cuplat, Ricky Martin era tată singur pentru gemenii Valentino și Matteo, acum în vârstă de 14 ani, obținuți de la o mamă surogat.

Între timp, la un an de la căsătoria lor, au apărut pe lume Lucia (acum 3 ani) și, 9 luni mai târziu, Renn (2 ani).

Ricky Martin a dezvăluit pentru Entertainment Weekly că încă se gândește să mai aibă și alți copii: „Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”.

„Jwan înnebunește în acest moment, dar este în regulă – să nu-i spuneți!’, a glumit starul.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Ricky Martin, după ce a fost acuzat de incest și de hărțuire sexuală. Soțul solistului a făcut anunțul

xS-a aflat! Cine este mama gemenilor lui Ricky Martin. E celebră și e incredibil de frumoasă