Emoționată și fericită, rostea ”da” cu toată gura, sigură pe dragostea ei. Iar viitorul avea să-i arate că a luat decizia bună. E vorba despre Alina Ceușan, care și la nuntă, care a avut loc la Cluj, a fost o prezență atipică, nonconformistă.

A îmbrăcat o rochie albă, lungă, sexy, care i-a lăsat umerii și spatele la vedere, iar pe cap a îndrăznit să poarte, peste părul despletit și mult mai lung ca acum, în valuri, o pălărie albă, care îi venea de minune.

Ieri, în ziua în care a sărbătorit doi ani de la nunta ei cu Raul Tisa, Alina și-a delectat fanii cu mai multe fotografii de la nuntă. O încântare pentru fanii care s-au întrecut în laude și urări de bine. Aproape 33.000 de aprecieri au venit din partea fanilor vedetei.

Alina-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Și cuplul a marcat cum se cuvine momentul, cu o cină romantică, la care s-au îmbrăcat la patru ace.

„Acum doi ani, în seara asta 🎻🥂 Te iubesc și asta este. Ești uimitor, îți mulțumesc că ești TU. Îți mulțumesc pentru că ne-ai creat pe noi în fiecare zi”, i-a transmis Alina Ceușan soțului ei, Raul Tisa, pe Instagram.

Cine este soțul Alinei Ceușan

Dacă pe ea o cunoaște toată lumea, soțul Alinei Ceușan preferă să rămână în umbră. Ei bine, pe soțul Alinei Ceușan îl cheamă Raul Tisa și este un hairstylist cunoscut din Cluj, care are propriul salon.

Alina Ceușan și Raul Tisa s-au cunoscut în urmă cu 7 ani, chiar în salonul în care Raul lucra, iar Alina venise pentru a se aranja. ”E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci.

Cu un profil perfect și tot timpul îmbrăcat fain. Are o mână tatuată, ochelari de soare pe nas și tot timpul e cu mâna în păr, cu capul lasăt lejer într-o parte.

Nu există zi fără sa mă pupe de bună-dimineața și noapte bună, e rupt dintr-un film. I se potrivește vara perfect si l-am găsit pe o plaja; Raul.”, așa îl descrie Alina pe soțul ei.

Pe 15 septembrie, anul trecut, Alina a dat naștere unui băiețel perfect sănătos. „La ora 4.44, s-a născut bebe Rock Tisha, prin cezariană. (…) A plâns. S-a oprit atunci când l-am ținut în brațe. Are cea mai drăgălașă limbuță”, spunea atunci Alina Ceușan.

Vezi și Alina Ceușan, detalii despre botezul micuțului Rock: „Vrem ceva ca la cununia noastră”

Citește și:

Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani, dar chipul său e greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

De ce e singură Adina Buzatu, la 44 de ani: ”Am nevoie de dragoste, am nevoie de căldură”