Cei 6 s-au lăsat însă fotografiați împreună într-o vacanță petrecută în Miami. Chiar dacă mai ales băieții lui David și Victoria Beckham sunt deja mari, acești și-au întovărășit părinții în vacanță.

În instantaneul postat pe Instagram chiar de David Beckham, Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls, apare ca de obicei, elegantă, într-un top transparent și pantaloni, ambele într-o nuanță de crem, și pantofi cu toc.

 

View this post on Instagram

 

Thank you Miami what a beautiful week , creating special memories & so excited @intermiamicf .. So many more to come ⚽️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Restul familiei, adică David Beckham, în vârstă de 44 de ani, Brooklyn Joseph, de 20 de ani, Romeo James, de 16 ani, Cruz David, de 14, și Harper Seven, de 7 ani, e îmbrăcată casual, mezina purtând chiar șlapi.

Cei 6 au petrecut împreună o săptămână în Miami, SUA, unde David formează o echipă de fotbal.

 

View this post on Instagram

 

family birthday dinner @davidbeckham xxx kisses x ??????

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Fostul căpitan al naționalei britanice de fotbal și soția lui, cu un an mai vârstnică, care în prezent e designer, s-au căsătorit în 1999 și, în ciuda zvonurilor legate de un divorț iminent, se încăpățânează să formeze una dintre cele mai frumoase familii din show biz-ul mondial.

singura fetita a cuplului BeckhamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vezi și Victoria Beckham e verde de gelozie! David Beckham devine tot mai apropiat de unul dintre cele mai mari modele

Citește și: