Indiferent dacă au sau nu probleme în mariaj – ceea ce nimeni în afară de ei nu poate ști – Victoria și David Beckham procedează așa cum au văzut în familie. Ca un cuplu puternic, merg mai departe mână în mână.

Și semn că aceasta este educația pe care au primit-o – cel puțin fosta componentă a trupei Spice Girls – Victoria a postat pe o rețea de socializare o fotografie care grăiește de la sine și care e imposibil să nu-ți aducă lacrimi în ochi.

”Cum îți dorești să fii după 48 de ani de căsnicie” – a scris ea peste o fotografie în care părinții ei, Jackie și Anthony Adams, sunt înfățișați din spate, mână în mână, în timpul unei plimbări într-o regiune de țară, după ninsoare.

parintii Victoriei Beckham

Părul lor e alb, însă sentimentele sunt la fel de pure și profunde, neatinse de ani, ca întotdeauna. Dacă acesta este idealul de căsătorie către care Victoria și David Beckham tind, atunci nu îi vom vedea prea curând la tribunal, împărțindu-și averea imensă.

Vezi și David Beckham, aspru criticat de fani pentru un gest făcut față de propria sa fiică. Unii s-au arătat chiar degustați: ”E foarte greșit!”

Citește și: