Dacă între cele două membre ale trupei Andre a existat o perioadă de ruptură, acum acestea sunt mai apropriate ca niciodată, așa că de la petrecere nu putea lipsi Andreea Antonescu.

Aceasta și-a luat fetițele, pe Clara și Ella, și au mers să o sărbătorească pe Sienna, fetița pe care Andreea Antonescu o are din mariajul cu Traian Spak.

„La mulți ani, minunea mea, Sienna Spak! Alături de nașa Andreea Bălan întotdeauna, la bine, dar mai ales la greu!”, a scris Andreea Antonescu pe paginile ei de socializare.

„Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. Nici eu la majorat nu am avut atâția oameni!

Din păcate, nici Răzvan, fratele meu, nu a putut fi prezent, pentru că el a început lucrul și interacționează cu foarte mulți oameni și vrem să fim în siguranță pentru copiii noștri”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click.

Cât despre cadoul primit de fiica sa, aceasta a destăinuit: ”Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat.

Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea”.

Ambele soliste sunt în pragul divorțului

În această perioadă, ambele cântărețe se află în divorț, iar asta le leagă mai mult ca niciodată, pentru că fiecare înțelege perfect prin ce trece cealaltă. Andreea Antonescu, de 37 de ani, a decis să pună capăt căsniciei cu afaceristul Traian Spak, iar Andreea Bălan, de 35 de ani, s-a separat deja de actorul George Burcea, ambele fiind însă blocate cu actele, din cauza pandemiei de coronavirus: „Anul trecut am avut alte priorități și acum situația este blocată.

Chiar dacă aș vrea să merg acolo nu pot, și dacă aș face acest lucru procesul ar dura foarte mult”, a mai povestit Andreea Antonescu.

Vezi și Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre viața ei de după despărțirea de George Burcea. Are un nou iubit?

Citește și: