Maria Elisabeta, fetița lor, a venit pe lume în 2015. Chiar și așa, însă, Marius Moga nu o arată deloc fanilor. Recent, acesta a postat o fotografie alături de fiica sa, o surpriză de proporții pentru fani.

În instantaneu se poate vedea cum Marius Moga lucra, iar micuța blondă i-a sărit în spate și l-a îmbrățișat. Momentul a fost surprins chiar de soția acestuia.

Marius-Moga-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ea este cel mai mare susținător al meu! Sunt cel mai mare fan al ei!”, a scris Marius Moga pe Instagram, unde a publicat fotografia.

Soția lui Marius Moga a lucrat ca reporter o perioadă lungă de timp, după care a renunțat, când a dat naștere unui copil. Imediat după ce a devenit mamă, Bianca Lăpuște a decis să lucreze alături de soțul ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea Bianca Lăpuște.

Vezi și Cum mai arată și cu ce se mai ocupă Dan Bordeianu. E de nerecunoscut! Uite-o și pe fetița lui

Citește și:

Carmen Grebenișan are coronavirus! În ce stare se află acum fosta concurentă de la Asia Express

Doliu în lumea filmului! A murit legendarul actor Sean Connery. Anunțul trist făcut de familie