În așa o zi specială, soția a ținut să marcheze momentul postând pe rețelele de socializare o fotografie de la nuntă, un instantaneu care nu a fost văzut niciodată de ochi străini.

Mai ales Robbie Williams apare extrem de emoționat, părând că e la un pas să izbucnească în lacrimi.

Avea și de ce: habar nu avea că avea să se schimbe total. De la droguri și alcool în exces a ajuns să crească responsabil trei copii: pe Theodora, care în prezent are 6 ani, pe Charlton, de 4 ani, și pe Colette, de 11 luni, născută de o mamă surogat.

Cum a cerut-o de soție

Cei doi au început să se întâlnească în 2006, după ce s-au cunoscut la o ”întâlnire pe nevăzute”, aranjată de prieteni comuni.

I-a cerut mâna mai întâi în glumă, într-o emisiune radio, în 2009. La un an distanță, a făcut cererea așa cum se cuvine, chiar de Crăciun.

Cererea, în sine, a fost inedită. Cântărețul povestea, cu ceva vreme în urmă: ”De câte ori mă gândeam la Ayda și trăgeam o carte de joc din pachet, întotdeauna era o regină (damă). Așa că am dus-o acolo unde am cunoscut-o și i-am oferit cele 4 cărți reprezentând damele”. Pe fiecare dintre ele scria câte un cuvânt. Mesajul care rezulta a fost: ”Te măriți cu mine?”.

Vezi și Robbie Williams şi-a angajat gărzi de corp care să îl apere de extratereştri. Pentru ce sunt plătiți acești oameni?

Citește și: