Văduva lui, Courtney Love, în vârstă de 55 de ani, a postat pe Instagram o fotografie de la nunta care a avut loc în Honolulu, Hawaii. ”În urmă cu 28 de ani. Îmi amintesc că eram fericită, amețită, foarte îndrăgostită și știam cât de norocoasă eram”, a scris artista pe rețeaua de socializare, lângă poza în care Kurt Cobain zâmbește cu gura până la urechi.

 

View this post on Instagram

 

28 years ago , we got married , in Honolulu, on Waikiki beach ? tonight spoke to sponsor , I .. Lit some candles ? chanted ,diamoku , Walked my dog ? . Went to sushi with my best friend , the closest I have to another one. 28 years ago I recall feeling , deeply , delighted , dizzy , so in love, and knowing how lucky I was . This man was an angel. i thank him for looking out for me , many parts of the the last 28 years have been torturous chaotic and uphill, and in public? That is the darkest shit imaginable, it almost tapped my resilience , almost . but between Kurt’s strange amazing divinity , and the honor of a few true friends , the gift of desperation and sobriety . Of a Higher power and of love , and of empathy , I’m here now. It’ll be ok ,fuck , I see him on the shore . Rocking in the free world. My husband.

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

Amândoi au brațele pline cu flori, iar aerul instantaneului este unul boem. La acea vreme, nimeni nu bănuia că în doar doi ani, el nu va mai fi.

”Acest bărbat a fost un înger”, a mai scris Courtney pe rețeaua de socializare.

Cei doi s-au cunoscut în Seattle, în 1990 și în doar câteva luni s-au căsătorit. La șase luni de la nuntă s-a născut Frances Bean Cobain.

De menționat e faptul că Kurt Cobain s-a căsătorit în pijamale. Declara la momentul respectiv că i-a fost lene să-și pună pe el un costum.

Cât despre mireasă, aceasta a purtat o rochie din satin, care i-a aparținut actriței Frances Farmer.

Ambii au avut probleme cu drogurile și alcoolul. Au încercat în mai multe rânduri să se lase, dar fără rezultate. Ea a luat heroină inclusiv în sarcină. Înainte de a se împușca, Kurt Cobain tocmai ieșise de la dezintoxicare. Se lupta și cu depresia, iar pe acest fond a decis să-și pună capăt vieții.

În 20 februarie, când ar fi fost ziua tatălui ei, Frances, acum în vârstă de 27 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu tatăl ei, care o ține în brațe în timp ce se privește.

Kurt Cobain si Frances

În aceeași zi, Courtney a postat și ea o fotografie cu Kurt cântând la chitară. Nu a scris nimic, postând doar un emoticon în formă de inimă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

În decembrie 2009, Frances a intrat în posesia moștenirii lăsate de tatăl ei, respectiv 37% din avere. Anul trecut, ea declara că se simte vinovată pentru că primește acești bani – aproape 100.000 de dolari pe lună – pentru că nu i-a ”câștigat”.

Declara că are o relație foarte ciudată cu acești bani, că simte rușine, pentru că parcă ar veni de la cineva pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Vezi și Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, anunță o reușită majoră: ”Sunt 18 luni de când…”. Cum arată aceasta în prezent, la 55 de ani

Citește și: