Cu toate acestea, vedeta a însoțit imaginea de câteva cuvinte, care ajung chiar la sufletul celor care le citește, chiar dacă ele sunt adresate fiicei sale. ”Habar nu am când au trecut anii… Dar cel mai drag sentiment al vieții mele e tot somnul Anei-Violeta la pieptul meu, inimă lângă inimă, cu capul rezemat de umărul meu, cu grijă să respir încet, să nu risipesc somnul adânc și un vis…

La mulți ani, Ana, oriunde ai fi!”, a scris Andreea Marin, urând astfel ”La mulți ani” și fanelor sale ce poartă prenumele Ana.

Andreea-si-Violeta-cu-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

10.000 de aprecieri în numai 3 ore a smuls vedeta cu instantaneul ei din alte timpuri! N-a trecut foarte mult de atunci, pare că doar o clipă, dar Ana-Violeta, fiica Andreei Marin, este deja o domnișoară în toată regula, extrem de frumoasă.

Chiar dacă Andreea Marin este zgârcită cu instantaneele cu fiica sa, rar postând așa ceva pe rețelele de socializare, în vară, aceasta nu s-a putut abține și a publicat câteva poze cu Violeta.

Prezentatoarea le-a povestit atunci fanilor că a mers cu Violeta Bănică la teatru și apoi la cină.

Tot recent, Andreea Marin a publicat pe rețelele sociale imagini din vacanța pe care și-a petrecut-o alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu și de fiica sa.

Andreea Marin mai are doi copii adoptați

Andreea Marin are un singur copil biologic, pe Violeta, însă a mai adoptat doi copii, contribuind la creșterea și educația lor, dar de la distanță.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional.

Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, mărturisea Andreea Marin la un moment dat pentru Libertatea.

Vezi și Andreea Marin a dat-o de gol pe Violeta: „Sper să nu mă certe că am spus asta”

Citește și:

Liviu Vârciu, despre femeia care l-a îngenuncheat: ”A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă… Lipitoare profesionistă”

Cea mai recentă imagine cu Christina Aguilera i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat artista