Poate cea mai emoționantă dintre imagini este cea în care Mioara Roman a fost imortalizată în ziua cununiei civile. E tânără, frumoasă, brunetă, cu părul lung, și era îmbrăcată în alb, cu o cămașă înflorată.

În postările de pe Instagram se află inclusiv poze cu bunicii. Să nu uităm că unul dintre bunicii vedetei era ambasador la Cairo.

Poate cea mai dureroasă dintre fotografii este una în care îi are alături pe ambii părinți, la împlinirea vârstei de 30 de ani. ,,La 30 de ani. Ultimul an în care am avut amândoi părinții împreună la ziua mea”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii, în care apare și sora ei, Catinca.

mioara-roman-la-cununia-civilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

La polul opus sunt fotografiile cu ea bebeluș sau jucându-se în parc sau în valuri, la mare, precum și cea în care pozează provocator, cu picioarele dezgolite, pe capota primei sale mașini, una la care a ținut enorm, după cum mărturisește ea.

Sunt și fotografii cu Oana Roman studentă sau la petreceri, inclusiv la zilele ei de naștere, la puțină vreme după intrarea ei în showbiz, care dezvăluie o altă față a vedetei, pe care fanii nu o cunoșteau.

Vezi și Ce s-a întâmplat între Petre şi Mioara Roman la singura întâlnire de după divorţ. Oana Roman: „A fost cumplit”

Citește și:

Fetița Simonei Gherghe a împlinit cinci ani: „Nuchi a mea s-a făcut MARE! Ca un fir de păpădie”

FOTO Fiica Andreei Antonescu a împlinit 11 ani. Petrecere cu emoții, înainte ca mama ei să plece la „America Express”