O fotografie din trecutul său a postat Anamaria Prodan pe contul său de Instagram și a strâns în timp record aproape 10.000 de aprecieri. Nu are celebra ei frizură, de care a scăpat între timp.

Vedeta nu menționează anul sau perioada în care a fost realizată fotografia. Folosește doar haștagurile, în limba engleză: eu, tânără, fericită, visătoare. Semn că fotografia îi amintește de momente fericite.

Nu se știe dacă aceasta a fost realizată înainte de prima căsătorie, cea cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fete, în timpul acesteia – cei doi fiind căsătoriți timp de 9 ani, sau după aceea, în timpul actualului mariaj, cu Laurențiu Reghecampf, când a devenit iar mămică, de această dată pentru un băiat.

Sau poate, cine știe, instantaneul ar putea fi din vremea în care tot cu Laurențiu se iubea, în adolescență. „Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună”, dezvăluia vedeta la un moment dat.

Vezi și Anamaria Prodan, dezvăluiri despre fostul său soț, Tibi Dumitrescu: „E sufletul meu!”

Citește și:

Elena Merișoreanu, detalii neștiute din căsnicia de 44 de ani: ”Bărbatul meu m-a înşelat foarte mult!” A devenit prietenă cu amanta soțului

Ramona Gabor a spus câte kilograme are și ce face pentru a arăta așa