Aflată în vacanță cu toată familia în Maldive, Laura Cosoi a postat mai multe instantanee, printre care și unul care a topit inimile fanilor.

Rita este înfățișată dormind liniștită, învelită într-un cearșaf, o imagine atât de frumoasă încât nu-i poți rezista. ”Cand a crescut? Pur si simplu avem in fata o fetita cu o personaliate puternica, care are preferinte si o multime de idei. Facem un pas inapoi si o privim ca pe un spectacol! Dar cand doarme miroase a bebelus”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, acolo unde fotografia a adunat peste 16.000 de like-uri.

Rita-are-2-ani-si-7-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Rita e deja vedetă pe Instagramul mamei sale și e de înțeles de ce la o simplă privire. Când nu postează fotografii cu ea sau cu sora ei, Laura Cosoi le arată fanilor cum arată vacanța sa: marea, nisipul, camera în care familia e cazată, ceașca de cafea sau paharul cu vin de la apus.

Mai mult, Laura Cosoi a postat și mai multe fotografii cu ea în costum de baie și fără pic de machiaj, primind nenumărate aprecieri pentru felul în care arată, la puțin timp după ce a devenit pentru a doua oară mamă.

Vezi și Laura Cosoi despre anul care tocmai a trecut: ”Am întâmpinat și probleme despre care nu am povestit”. Un an trist, trist…

Citește și:

E însărcinată cu primul copil. Ce frumos a dat vestea: „Surpriză!”

Georgiana Lupu de la Survivor, poveste de viață desprinsă din film! Tânăra s-a născut în penitenciar și nu-și cunoaște tatăl