„Cred că toți avem inimile frânte (…) Mereu m-am simțit foarte singur, am fost un copil singuratic, singur mă simt și acum. Abia de curând am avut o apropiere mai mare de prietenii și de familia mea”, povestea Brad Pitt în interviul pentru GQ. Starul, recompensat cu Oscar în 2020, a dezvăluit și că, timp de 18 luni, a participat la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, pentru a scăpa de viciul bahic. O altă victorie împotriva dependențelor a avut-o în pandemie, când a decis să renunțe la fumat: „La ceast[ vârstă, fumatul nu îți mai aduce nimic bun”, a spus el.

Fotografia cu Brad Pitt care i-a îngrozit pe fani

Brad Pitt a fost puternic afectat de divorțul de Angelina Jolie, început în 2016 și încheiat trei ani mai tarziu. A fost una dintre cele mai lungi, scandaloase și costisitoare despărțiri de la Hollywood. Divorţul dintre Pitt şi Jolie a fost finalizat în 2019, dar de atunci, cei doi actori se luptă încă pe bunuri, dar şi pe custodia celor şase copii. Au fost împreună 12 ani, dintre care doi ani, căsătoriți.

Brad Pitt si Angelina Jolie lanseaza impreuna o sampanieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Brad Pitt renunță la actorie? „Cred că sunt pe ultima sută de metri”

Tot pentru publicația GQ, actorul din „Fight Club” face o mărturisire supărătoare pentru fani. La 58 de ani, Brad Pitt se gândește să se retragă din actorie, după mai bine de 3 decenii de activitate. „Cred că sunt pe ultima sută de metri”, spune el.

Un alt detaliu care i-a cam șocat pe fani, pe lângă veștile proaste anunțate de Brad Pitt, este tocmai fotografia de pe copertă cu celebrul actor. Îmbrăcat într-o cămașă albastru electric, Louis Vuitton, de 2000 de dolari, care se asortează cu ochii lui pătrunzători, și cu pantaloni Versace, de 1450 de dolari, Brad Pitt șochează într-un pictorial atipic, excentric, care ne duce cu gândul la videoclipul celebrei melodii „Where The Wild Roses Grow”, semnată de Nick Cave și Kylie Minogue.

Apariția „de ceară” a lui Brad Pitt nu a fost pe placul fanilor, care au înfierbântat pagina de Twitter a publicației. Au mers până acolo încât l-au comparat pe actor cu Ray Liotta, decedat pe 26 mai 2022. „Asta s-a întâmplat cu fața lui de la țigări?”, „Lumina și editarea acestei fotografii mă face să cred că fotograful nu l-a plăcut deloc”, „Se transformă în Ray Liota”, „Doamne, arată oribil”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.