Blond, cu părul ondulat și ochii verzi și migdalați, Kadri este ireal de frumos. De altfel fotografia acestuia postată de mama sa Dana Nălbaru, revenită pe Instagram după o absență de aproape un an, i-a încântat pe fani. „Ce frumos a crescut!!!”, “Doamne, ce copil frumos!❤️ “, “Frumusețe exterioara și interioară (inteligență)❤️😍👏👏👏”, “Nu creeeed! Vai dragul de el ce dulce e…🤗😘 Perfect from every point of view…”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor contului Danei Nălbaru.

dragos-bucur-dana-nalbaru-sofia-kadriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au trei copii

Dana Nălbaru (44 de ani) şi Dragoş Bucur (44 de ani) au împreună trei copii, Sofia, de 14 ani, Kadri, de 6 ani, și Roxana, 9 ani, o fetiță pe care au adoptat-o în urmă cu trei ani.

Kadri știe să socotească și să scrie foarte bine dinainte de a împlini 5 ani, iar mărturie stau filmulețele postate de mama sa atunci.

De altfel, Dana Nălbaru nu a făcut niciodatp un secret din faptul că a adoptat principiile educației Montessori pentru copii ei.

”Noi ne jucăm și învățăm după ele încă de când Kadri avea doi ani, desigur, la început doar ne-am jucat, uneori am înlocuit kit-ul cu boabe de fasole sau năut, nuci sau castane, dar cu timpul a început să înțeleagă la ce folosesc și acum poate face în minte calcule matematice. Nu adună 23 cu 56 sau 134 cu 78, normal, nu a ajuns până acolo, dar adunări și scăderi până la zece sau adunări din zece în zece sau sută în sută (a înțeles principiul) face fără probleme. Ce vreau să zic nu e că al meu băiat e special sau genial, vreau să spun că există metode pentru a-i ajuta sa înțeleagă anumite lucruri de la o vârstă fragedă. Ideea e că trebuie să ai răbdare”, mărturisea Dana pe contul personal de Facebook cu ceva ani în urmă.

Citește și: Olivia Newton John a împlinit 73 de ani. Frumoasa actriță se luptă de 27 de ani cu cancerul

xMeghan Markle, ținta criticilor internauților. Duceasa a fost acuzată că a cheltuit excesiv pe haine și că a luat în greutate