Mihaela a publicat vineri, pe Instagram, o imagine în care râde cu poftă, în timp ce îl ține de mână pe Felix. Par făcuți unul pentru celălalt, iar mesajele au confirmat acest lucru: „Sunteți cel mai frumos cuplu”, „Sunteți o inspirație”, „Vă potriviți”, sunt doar câteva dintre părerile fanilor virtuali. „Întotdeauna există o poveste. Dar unele e bine să rămână secrete. Bucurați-vă de a voastră”, a fost mesajul, cu subînțeles, al Mihaelei.

Mihaela și Felix, 8 ani de relație

Iubirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în toamna lui 2013, odată cu interviul pe care Miha i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă de presă. Așadar, în toamnă vor face 9 ani de relație.

Felix Baumgartner (53 de ani) a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39.045 m, în anul 2012. A avut o relaţie cu Iepuraşul Playboy Gitta Saxx, dar şi cu fostul fotomodel Nicole Oetl, fostă Miss Lower Austria, de care s-a despărţit în anul 2013, când a cunoscut-o pe românca noastră. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, între anii în 2004-2008, cu care are un fiu, pe Ayan, care va împlinit 18 ani pe 1 august.

mihaela-radulescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce fericită e Mihaela Rădulescu lângă Felix al ei!

Mihaela Rădulescu le-a împărtășit mereu fanilor imagini din viața ei privată, purtându-i și pe aceștia în călătoriile ei pline de adrenalină. Plimbări cu elicopterul, drumeții pe munți, zbor cu parapanta sau curse de mașini, Mihaela trăiește periculos alături de iubitul ei de Cartea Recordurilor. Dar când se schimbă roata, iar Mihaela redevine divă, atunci și Felix știe să țină pasul și să arate impecabil în costum, cu cravată sau papion.

De ce nu se mai mărită Mihaela Rădulescu

Deși se înțeleg perfect și se potrivesc, Mihaela nu se mai vede angajată într-o căsnicie. A și spus de ce. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, declara Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu-l aduce pe Felix Baumgartner în România: ”Sunt leoaică, cum Dumnezeu?”

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu. De la ce a pornit rivalitatea dintre ele?