Echipa show-ului „Asia Express”, care acum se numește „America Express”, datorită locului în care va fi filmat, a ajuns azi la destinație, după un drum istovitor. În avion s-a aflat și Andreea Antonescu, solista care face echipă cu colega și prietena ei, Andree Bălan. Ambele și-au lăsat copiii în grija bunicilor, în România.

Fiica Andreei Antonescu a împlinit 11 ani

Tot azi, 24 mai, Sienna, fiica Andreei Antonescu, a împlinit 11 ani, însă mama ei a avut grijă să-i organizeze o petrecere în weekend, înainte de a pleca spre „America Express”. Solista a publicat pe Instagram imagini de la petrecere și un mesaj emoționant: „La mulți ani fericiți, minunea mea. Cei mai frumoși 11 ani ai vieții mele au fost oferiți de tine”. Sienna a avut alături colegi și prieteni, pe unchiul ei, Răzvan, fratele Andreei Antonescu, și s-a bucurat de moment.

andreea-antonescu-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cine sunt concurenții de la America Express 2022

America Express 2022 are concurenți unul și unul. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, sunt concurenții care au pornit în aventura America Express 2022. Show-ul este prezentat de Irina Fodor.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și cum reușește să se mențină

Citește și: Andreea Antonescu iubește din nou! Artista a făcut dezvăluiri despre noul bărbat din viața ei