După ce solista a fost înmormântată la cimitirul Cernica, Dan Puican mergea destul de des la mormântul Stelei Popescu. Din cauza problemelor de sănătate, bărbatul nu s-a mai putut deplasa pentru a-i aprinde o lumânare. În schimb, acesta a dezvăluit că Stela Popescu îi apare des în vis.

“Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică, să aibă liniște pe lumea cealaltă.

Mereu îmi aduc aminte de ea, chiar dacă timpul a trecut așa repede. O mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale”, a mărturisit regizorul Dan Puican, pentru Impact.ro.

Stela Popescu și Dan Puican au rămas în relații bune după ce au divorțat, deși artista l-ar fi părăsit pe regizor pentru Puiu Maximilian.

Totuși, Stela Popescu mergea des acasă la Dan Puican și la soția acestuia.

Iubirea din tinerețe nu se uită niciodată

“Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic.

Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, a mai spus Dan Puican.

Ce moștenire a lăsat Stela Popescu

Fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian, a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în centrul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina, confom sursei mai sus-menționate.

Doina Maximilian a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe şi au împreună o fată, Stanca, regizoare, stabilită în Germania.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Alexandru Arșinel: ”De Stela îmi este dor tot timpul”

Citește și:

Cum arată în prezent fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Vedeta tocmai a împlinit 54 de ani

Ce spune Andreea Bălan de George Burcea : „L-am iertat”