Jesse și Alaina, care este mai tânără decât el cu 24 de ani, au avut parte de o ceremonie intimă, în curtea casei lor din Texas.

Ambii au împărtășit cu fanii lor câteva imagini în care apar ca mire și mireasă, fericiți și cu zâmbete largi pe față.

Jesse-a-fost-casatorit-cu-SAndra-BullockSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fostul soț al Sandrei Bullock, la al cincilea mariaj

Mariajul dintre Sandra Bullock și Jesse James a fost al treilea pentru bărbat și s-a încheiat din cauza infidelității acestuia.

În 2010, după ce actrița câștiga un premiu Oscar, Sandra Bullock afla că partenerul ei o înșela cu o starletă de filme pentru adulți. Sandra și Jesse au fost căsătoriți din 2005 în 2010 și au un copil pe care l-au adoptat împreună.

Înainte de Sandra Bullock, Jesse James a mai fost căsătorit cu Karla James, alături de care are doi copii, și cu Janine Lindemulder, alături de care are un copil.

La trei ani după ce actrița a intentat divorț, bărbatul a mai bifat un al patrulea mariaj, de șapte ani.

Sandra Bullock are o relație fericită de mulți ani

Dacă Jesse James a trecut prin mai multe relații și căsnicii, după divorț, Sandra Bullock și-a găsit liniștea alături de fotograful Bryan Randall, alături de care este și astăzi. Nu își mai dorește să se căsătorească, dar este fericită și se simte împlinită alături de alesul ei.

Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut atunci când actrița l-a angajat pe acesta pentru a face câteva fotografii de ziua de naștere a fiului ei.

„Am găsit dragostea vieții mele. Avem trei copii, fiica lui cea mare este cel mai bun lucru din toate timpurile. Când i-am spus că voi mai adopta un copil a fost atât de fericit, dar era și speriat.

Sunt un buldozer. Viața mea era deja o pistă și această ființă umană (iubitul ei, n. red.) este potrivită să fie acolo”, declara nu demult Sandra Bullock.

Celebra actriță nu s-a oprit din a-și lăuda partenerul, spunând că are calități bune de tată și că, fiind „foarte creștin” este un exemplu pentru copii. „Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine, dar putem să trecem peste acest lucru și asta face să fim atât de atrași unul de celălalt”, mai spunea actrița.

Vezi și Sandra Bullock voia să aibă copii de la 17 ani. Ce a făcut mama ei să o împiedice

Citește și:

Artistul nostru a ajuns la operație după ce a vrut să mângâie un câine. I s-a reconstruit o parte din mână

Mihaela Cernea, schimbare radicală în divorțul de Costin Craioveanu. Până la urmă a bătut-o soțul sau nu?