Roxana Ciuhulescu și-a refăcut viața în 2018, la un an după divorțul de Mihai Ivănescu, cu care are o fată, pe Ana Cleopatra (14 ani). Actualul soț, Silviu Bulugioiu, are și el un băiat de 26 de ani, tot dintr-un mariaj încheiat, iar împreună cu Roxana mai are un băiețel, de 4 ani. Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, Roxana a recunoscut că relația cu fostul soț s-a mai liniștit, cel puțin în ceea ce o privește pe fiica lor.

Fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a însurat cu japoneza pentru care a divorțat

Vedeta a mai făcut, însă, și o altă dezvăluire: Mihai Ivănescu s-a recăsătorit, la rândul lui, cu japoneza cu care fotoreporterii Click! l-au surprins, în 2018, la un eveniement auto. La vremea aceea, publicația menționată cita surse care dezvăluiau dedesubturile idilei lui Mihai Ivănescu cu distinsa japoneză.

roxana-ciuhulescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a povestit, pentru Click!, o sursă care îi cunoaşte foarte bine pe cei doi foşti soţi.

Roxana Ciuhulescu: “Mihai s-a recăsătorit chiar de ziua mea, în 2018”

Iată ce declară Roxana despre fostul ei soț. “Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru okmagazine.ro.

Vedeta spune că fiica ei adolescentă a început să se simtă în largul ei și în familia tatălui natural. “Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este răsfăţată, i se fac toate poftele și e ca o fugă de-acasă. Acum e mare, are 14 ani”.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, emoţii pentru fiica ei, care a împlinit 14 ani! ”M-au luat fiorii”. Ana Cleopatra îi seamănă leit, dar e minionă!

Citește și: Interviu EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu: ”Am rămas cu dureri nevindecate”