Brittany Furlan a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care câinii ei și ai lui Tommy sunt îmbrăcați în mire și mireasă, pregătiți pentru nuntă. A postat și un comentariu, imediat după eveniment: ”E oficial!!!! Ne-am căsătorit!!! Domnul și doamna Lee! Uraaaaaaa!”.

cainii celor doi, gatiti de nunta

La rândul său, muzicianul în vârstă de 56 de ani  a postat aceeași imagine, scriind pe contul său de Instagram: ”Am făcut-o!!!! Domnul și doamna Lee!”.

Tommy Lee si actuala lui sotie

O viață amorăasă tumultoasă, presărată cu excese

Căsătoria este a patra pentru excentricul rocker. A fost căsătorit cu Elaine Bergen, în perioada 1984 – 1985, iar în 1986 a luat-o de soție pe actrița Heather Locklear. Mariajul cu ea s-a terminat în 1993.

Cu Pamela Anderson, cu care a și făcut o casetă în care cei doi fac sex, devenită de notorietate în acea vreme, a fost căsătorit între 1995 – 1998. Cei doi, care au împreună doi copii, Dylan, de 20 ani, și Brandon, de 21, s-au despărțit și s-au împăcat de multe ori.

Tommy Lee, care are renumele unui playboy, a fost întrebat la un moment dat cu câte femei a făcut sex, iar replica lui a surprins pe toată lumea. ”Iisuse! Nu știu. Chiar nu știu. Dar sigur nu sunt așa de multe cum credeți. Chiar și în vremurile mele cele mai nebune, am fost destul de mofturos și am ales”.

Artistul admite însă că-și cobora standardele după câteva pahare, pentru că pur și simplu își dorea să se simtă bine.

Vezi și N-are noroc la bărbați și pace! Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. În urmă cu câteva zile fusese cerută de soție

Citește și: