Nu se știe nimic despre această femeie, cine este ea, când a cunoscut-o Peters. Se știe însă că, la momentul când Pamela Anderson l-a cerut de soț pe Peters, prin sms, acesta era logodit. A lăsat totul pentru actriță și în timp record s-au căsătorit, luând prin surprindere o lume întreagă.

Însă minunea nu a ținut mult. După 11 zile de mariaj, el i-ar fi cerut Pamelei să se despartă. 

L-a lăsat să-i plătească datoriile și gata

”Nu există un prost mai mare decât un prost bătrân”, ar fi transmis într-un email Peters publicației Page Six. Potrivit acestuia, povestea lor romantică s-a terminat după ce el i-a plătit niște datorii pe care Pamela le avea, ea fiind ”falită”.

Pentru că presa a scris că ea și-ar fi dat seama că a făcut o greșeală la o zi și jumătate după căsătorie, după ce a văzut că noul ei soț este un tip căruia îi place să controleze, Peters ar fi precizat pentru Page Six că tot ce s-a scris e o minciună. A spus răspicat că nici măcar nu a fost el cel care a propus căsătoria.

Ea l-a cerut de soț, printr-un sms

Acctrița i-ar fi propus să se căsătorească printr-un sms. ”A fost ca un vis împlinit, chiar dacă eram logodit cu altcineva și acea persoană era în plin proces de mutare la mine„, a povestit el.

”Am lăsat totul pentru Pam. Avea datorii de aproape 200.000 de dolari și nicio șansă să le plătească. Așa că le-am plătit eu și uite cum mă răsplătește”, a mai spus acesta.

Vestea divorțului a fost dată de el, tot printr-un sms

Peters recunoaște însă că el a fost cel care a pus capăt căsătoriei, tot printr-un sms. ”Aceste ultime 9 zile au fost o celebrare frumoasă a dragostei. Dar tot ce înseamnă această căsătorie, cu avocați, datorii (…) m-a speriat. M-a făcut să realizez că, la 74 de ani, am nevoie de o viață simplă și liniștită, nu de o aventură amoroasă internațională”, i-a scris Peters Pamelei.

”Credeam că va fi amuzant să construim un imperiu împreună, dar m-am înșelat”, a mai spus producătorul, care i-a oferit Pamelei și un rol într-un film care urmează să apară, ”Private dancer”.

”Îmi pot arăta iubirea pentru tine oferindu-ți o nouă carieră (…) Te iubesc”, i-a mai scris acesta. Producătorul admite că unul dintre motivele pentru care acest mariaj nu poate funcționa este și acela că Pamela locuiește în Canada, iar el ar fi nevoit să zboare tot timpul acolo, ceea ce îi displace profund.

”Am nevoie de o pauză. De un timp de gândire. Te iubesc, dar nu știu cum se descurcă cuplurile în jurul cărora este atâta energie”, i-a mai spus Peters Pamelei.

Referitor la acuzația că ar fi controlat-o, Peters a declarat: „Am primit-o în viața mea cu brațele deschise și cu iubire, din moment ce oricum am avut grijă de ea timp de mulți ani. Dacă prin control se referă la faptul că i-am plătit datoriile, din moment ce era falită… I-am cumpărat o întreagă nouă garderobă”.

Un purtător de cuvânt al actriței a transmis că toate aceste afirmații sunt minciuni, ”fabricații”.

Ulterior, Peters a declarat că nu e adevărat că ar fi vorbit cu presa. A afirmat că niciodată nu a făcut astfel de declarații. ”Nu am vorbit cu presa, cu nimeni. O iubesc pe copila asta de când avea 20 de ani. Încă o iubesc. Suntem prieteni. Întotdeauna vom fi prieteni, Am ajutat-o într-un fel de care avea nevoie, dar asta e între mine și ea. Cred că e minunată și asta e tot cea am de spus pe această temă”,a  declarat el recent.

Versiunea ei

Ulterior, Pamela Anderson a făcut și ea câteva comentarii pe această temă. Ea s-a declarat ”trădată”, afirmând: ”Toți ne luăm partea pe lumea asta nebună. Câtă vreme ne luptăm, suntem în viață. Câtă vreme recunoaștem nebunia, suntem sănătoși mintal”.

”E mai bine să fii trădat decât să nu ai încredere, e mai bine să fii dezamoăgit decât să nu iubești”, a mai spus ea.

Jon Peters, fost stilist al starurilor la cei 74 de ani și actual producător la Hollywood, a fopst căsătorit cu Henrietta Zampitella, în perioada 1062 – 1966. Apoi, a luat-o de soție pe Lesley Ann Warren și au avut împreună un fiu. A urmat o relație de 12 ani cu Barbra Streisand. În 1987, s-a căsătorit cu Christine Forsyth-Peters, cu care a avut două fete. Au divorțat în 1993. Ulterior, în perioada 2001 – 2004, a fost căsătorit cu Mindy Peters.

Vezi și Adevărul despre căsătoria și divorțul fulger al Pamelei Anderson cu cel de-al cincilea soț: ”Nu există un prost mai mare decât un prost bătrân”

Citește și: