”Mi-e teamă de ce ar putea Mel B să facă, ce rău îmi va mai face. Nu se va da în lături de la nimic și va încerca să mă distrugă”, se arată în cererea depusă de producătorul de film.

În motivare acesta arata ca artista vrea să-l vadă mort sau la închisoare, chiar nevinovat, în urma unei înscenări. ”Cred sincer că este instabilă mintal și va încerca să plătească pe cineva să mă omoare sau să-mi pună în cârcă niște acuzații false, ca să ajung la închisoare”, afirmă el.

Mai mult, bărbatul susține că o persoană pe care o cunoaște i-a spus că Mel B i-a cerut lui sau cuiva cunoscut să-l omoare sau să facă în așa fel încât Belafonte să ajungă la închisoare.

”Mă tem pentru viața și siguranța mea”, spune el.

A ajuns de două ori la spital

”Mă abuzează emoțional și psihologic, mă hărțuiește, mă distruge public și personal până la punctul în care am fost deja spitalizat de două ori din cauza anxietății, stresului și tensiunii mari”, mai spune producătorul.

Mai mult, bărbatul susține că a primit amenințări cu moartea, amenințări că va fi bătut, iar toate acestea l-au adus într-o stare în care nici nu mai poate munci.

Vezi și Pe Emma Bunton o știi din Spice Girls. Dar știi ce copii frumoși are? Iata cum arată băieții lui Baby Spice | GALERIE FOTO

Citește și: