Starul din serialul „Suits” a fost căsătorită timp de aproape doi ani cu regizorul Trevor Engelson (40 de ani). Cei doi s-au cunoscut în 2004, iar în septembrie 2011 s-au căsătorit în Jamaica. Însă povestea lor de iubire nu a durat foarte mult timp, iar în mai 2013 s-au despărțit, divorțul lor fiind finalizat în luna august a aceluiași an.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: O mare actriță a slăbit 23 de kilograme. A eliminat din dietă doar trei alimente, iar transformarea este spectaculoasă

Trevor vrea să facă un film despre relația lui Meghan cu prințul Harry

Trevor se pare că nu a fost prea încântat de despărțire, iar acum acesta ar lucra la un serial despre o femeie care și-a părăsit soțul pentru un prinț. „Divorțul e greu. Să împarți o custodie e și mai greu. Să împarți custodia cu familia regală britanică, când soția ta se mărită cu un prinț, în atenția tabloidelor din media, este alteceva”, ar fi spus Trevor.

Prințul Harry (33 de ani) și Meghan au început să se întâlnească în august 2016, iar ei și-au confirmat relația abia în noiembrie 2016. Din păcate, Harry a fost forțat să vorbească despre relația lui cu Meghan, pentru că actrița începuse să fie agresată de presă.

„Harry este conștient despre curiozitatea uriașă despre viața lui privată. El nu s-a simțit niciodată confortabil cu acest lucru”, a declarat reprezentantul prințului. Harry s-a declarat  îngrijorat pentru  siguranța lui Markle după ce s-a aflat de relația lor și a încercat să-i facă pe toți să înțeleagă că nu e treaba lor ce se întâmplă între ei, ci este viața lor privată.

Citește și: