Soția lui, Nadia Ferreira, a adus pe lume un copil sănătos, pe care l-a și arătat, mândră, fanilor.

copilul-lui-marc-anthonySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De menționat e că mireasa lui Marc Anthony, care a fost cel de-al doilea soț al lui Jennifer Lopez, este model și fostă finalistă la Miss Univers, în 2021, și are doar 24 de ani.

Cei doi îndrăgostiți preferă să rămână momentan discreți, așa că nu au dezvăluit sexul sau numele bebelușului.

În urmă cu aproximativ un an, Marc Anthony a împărtășit pe o rețea de socializare o fotografie cu partenera lui, anunțând astfel oficial relația. Câteva luni mai târziu, a ieșit la iveală vestea că cei doi s-au logodit.

Vestea a fost dezvăluită pe contul său de Instagram de Nadia Ferreira. Acesta a postat pe Instastory o fotografie cu mâinile ei şi ale lui Marc Anthony, iar în imagine putea fi admirat inelul de logodnă cu un uriaș diamant primit de frumoasa paraguaiancă.

N-a durat mult și a urmat nunta. Iar acum iată-i pe cei doi părinți.

Marc Anthony și Nadia Ferreira și-au unit destinele la începutul acestui an, în 28 ianuarie, într-un cadru fastuos și elegant. Locația aleasă pentru ceremonie a fost Muzeul de Artă Perez din Miami, care a oferit un cadru elegant și sofisticat pentru această ocazie specială.

Marc Anthony e la a patra căsătorie!

Până la această vârstă, Marc Anthony, vedeta a muzicii latino, a mai fost căsătorit de 3 ori. Prima dată, cu Dayanara Torres, altă fostă fostă Miss Univers. Cei doi au împreună doi băieți, Cristian (22 de ani) şi Ryan (19 ani).

Cel de-al doilea mariaj al lui Marc Anthony – cel mai lung și mai celebru – a fost cel cu Jennifer Lopez, în perioada 2004 – 2014. Din căsnicia lor au venit pe lume gemenii Max şi Emme (15 ani).

Cea de-a treia căsnicie a durat doar 3 ani – din 2014 până în 2017 – și a fost cu modelul Shannon De Lima.

De asemnea, Marc Anthony mai are doi copii – Ariana, 29 de ani, și Chase, 27 de ani – din relația cu Debbie Rosado.

Vezi și O să-i vedem cu bebelușii în parc? După De Niro, și Al Pacino a devenit tată din nou, la 83 de ani

Citește și:

Cristina Spătar face nunta în weekend! Petrecere fastuoasă, cu 500 de invitați. Cine sunt nașii: ”A început să plângă, s-a bucurat foarte tare!”

Adela Popescu și Laura Cosoi și-au sărbătorit fiul și fiica acasă, în curte. A fost plin de vedete la petrecerile celor doi copii