Într-un interviu acordat ziarului New York Times, Justin Theroux  a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Jennifer Aniston. Actorul în vârstă de 47 de ani a recunoscut că a fost o despărțire sfâșietoare, însă acum par că lucrurile încep să se așeze între ei.

„Partea bună e că a fost poate cea mai elegantă separare, nu a fost niciun pic de animozitate între noi. Nici unul dintre noi nu e mort, nu am aruncat cu topoare unul într-altul. A fost o despărțire amiabilă. Ne respectăm unul pe altul într-atât încât am făcut procesul să fie cât mai nedureros cu putință“, a spus actorul.

„Despărțirea a fost sfâșietoare, dar numai din cauză că prietenia noastră nu va mai putea fi la fel. Dar prietenia se schimbă și se transformă și suntem mândri de asta“, a mai adăugat actorul.

Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că divorțează, în februarie

Theroux a păstrat tăcerea după ce el și Aniston au anunțat divorțul. El nu a vrut să spună nici un cuvânt până acum despre despărțire. Cei doi au anunțat în luna februarie că divorțează după doi ani de mariaj și șapte ani de relație. Anunțul l-au făcut printr-o declarație comună, precizând că s-au despărțit la sfârșitul anului 2017, dar au decis să nu zică nimic până la începutul noului an. „Acestă decizie este una luată de comun acord și făcută, cu dragoste, la sfârșitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să meargă pe drumuri separate ca și cuplu, dar cu dorința de a continua în viitor să ne prețuim prietenia. În mod normal am fi făcut asta în mod privat, dar ținând cont că industria zvonurilor nu ar putea rezista la o astfel de oportunitate pentru a specula și inventa, am vrut să spunem direct care este adevărul. Orice altceva, care va fi făcut public și care nu vine direct de la noi, este o ficțiune narativă. Mai presus de oice, suntem hotărâți să păstrăm acest respect imens și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, au spus cei doi actori, în anunțul despărțirii.

Citește și: