Chiar dacă s-a cuplat cu o tinerică de 26 de ani, pe aceasta o cheamă tot Gwen. Mai mult decât atât, cu părul vopsit părul blond, ea seamănă foarte bine cu fosta nevastă a noului ei partener.

Gwen Singer se numește noua iubită a lui Gavin Rossdale. Ea are 26 de ani, fiind cu 6 ani mai tânără decât fiica lui, și un cont pe Instagram de 1,3 milioane de urmăritor. Din luna aprilie Gwen și Gavin formează un cuplu.

Cele două Gwen seamănă foarte bine

Și chiar dacă în majoritatea pozelor lascive pe care le postează pe Instagram Gwen Singer este brunetă, în fotografiile în care are părul vopsit părul blond, Singer seamănă chiar foarte bine cu fosta soție a actualului său partner.

EXCLUSIVE: Gavin Rossdale takes his dog on a walk with a new lady friend around L.A. Wednesday.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Gavin și Gwen Stefani au divorțat în urmă cu 6 ani, după ce el a înșelat-o cu dădaca. În urma căsniciei care a durat 14 ani, cei doi au trei băieți împreună, iar artistul mai are o fiică, de 32 de ani, cu designerul Pearl Lowe.

Anul acesta, Gwen Stefani s-a căsătorit cu Blake Shelton.