Au trecut aproape doi ani de când  Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis Syda,  și-au spus „Adio”, iar cei doi deja și-au refăcut viețile. Fiica fostului președinte al României va deveni în curând mamă pentru a treia oară, iar fostul ei soț pare că este mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Maria Grigoriu. Cei doi s-au cunoscut imediat după ce Bogdan a divorțat de Elena și formează un cuplu de mai bine de un an de zile. În imaginile postate de ei pe rețelele de socializare, par foarte fericiți împreună, iar relația lor pare că devine din ce în ce mai solide.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în 2016

Maria Grigoriu este un fotomodel cunoscut și e pasionată de pictură. A devenit celebră după ce a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine și a apărut în câteva videoclipuri și reviste. Aceasta are o siluetă de invidiat, este foarte frumoasă și a avut relații cu mai mulți bărbați potenți financiar. S-a scris chiar că și-ar fi părăsit iubitul pentru a fi cu fostul soț al Elenei Băsescu, informații pe care ea le-a negat,ulterior într-un interviu pentru Click. „Am citit tot ce s-a scris pe tema relaţiei mele cu Bogdan Ionescu. Aş avea de menţionat următoarele: eu am ieşit dintr-o relaţie de patru ani, înainte de a vorbi cu Bogdan. În momentul în care am început să mă întâlnesc cu el, eu eram deja singură, deci nu am părăsit pe nimeni pentru nimeni”, a precizat aceasta, cu menţiunea că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

De asemenea, fotomodelul a ţinut să explice că iubitul ei nu-şi va neglija niciodată cei doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu. ”Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, a declarat  Maria Grigoriu pentru Click.ro.

 

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în septembrie 2016 și au împreună doi copii, Sofia și Traian.

Citește și: