Cristian Georgescu se înțelege foarte bine cu noua lui iubită, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună. Atfel, cei doi medicul a cerut-o deja în căsătorie pe cea care i-a furat inima.

Cristian Georgescu i-a pus pe deget iubitei sale inelul de logodnă, din aur alb cu diamante – cu un preț piperat pe măsură – spre bucuria blondinei care, din toată inima, a spus cel mai important ”DA”, potrivit fanatik.ro.

la doar un anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mai mult, de când a cerut-o în căsătorie, Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, și logodnica lui par să fie într-o continuă lună de miere, cei doi mergând, în fiecare moment liber, în vacanțe de vis.

Cristian Georgescu și logodnica lui, însoțiți de câțiva amici apropiați au fost, de curând, la mare, unde s-au distrat de minune. Și, din imaginile obținute de FANATIK se poate observa că medicul Cristian Georgescu nu s-a uitat la bani când a fost vorba de confortul și buna dispoziție ale viitoarei sale soții.

Astfel, alături de prietenii lor, au închiriat un iaht de lux pentru a se relaxa și distra departe de ochii curioșilor. Iar acolo, cei doi au și dat vestea logodnei lor, iubita lui Cristian Georgescu prezentându-și, încântată, bijuteria pe care a primit-o de la fostul soț al Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani

Cristian Țânțăreanu, fostul naș al cuplului Anca Țurcașiu – Cristian Georgescu, a mărturisit însă că nu a rămas foarte apropiat de Cristi și noua lui iubită și e exclus să-i fie iar naș.

”Nu știu prea multe despre relația lui Cristian, nu am mai ținut legătura prea strâns. Oricum, nu mă pot băga eu în relațiile pe care le au și nici nu vreau, este strict treaba lui. Dar nu, nu îl voi cununa eu, nu cred că se pune problema s[ fiu eu naș la nunta lui”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Cristian Țânțăreanu.

Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat de Cristian Georgescu, luând prin surprindere lumea mondenă, arătându-și dezamăgirea că iubirea lor a ajuns la final după 22 de ani.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris, la acea vreme, Anca Țurcașiu pe conturile ei de socializare.

Citește și:

S-a aflat cine este noul iubit al Cristinei Ciobănașu. Cine e tânărul care i-a furat inima?

Gabriela Prisăcariu naște în câteva zile. Cât cântărește bebelușul și câte kilograme a luat soția lui Dani Oțil în sarcină