Cristian Georgescu pare foarte fericit alături de noua lui iubită. Deși Anca abia a anunțat divorțul, el nu mai vrea să aștepte și s-a mutat cu noua lui cucerire în casa în care a locuit cu îndrăgita artistă.

Medicul Cristian Georgescu pare că nu se mai uită deloc în trecut. Deja a mutat-o pe actuala sa iubită în casa în care a locuit ani întregi cu artista cu care a fost căsătorit 22 de ani.

Anca Turcasiu a renunțat la viata pe care o avea în Corbeanca, în Paradisul Verde, unde și-a construit o vilă alături de soțul ei pe un teren primit de la nașul ei de cununie, Cristian Tantareanu. Ea s-a mutat în Capitală, cumpărându-și un apartament într-un complex rezidențial din zona Panduri.

Se pare că cei doi au ajuns la divorț din cauza unor probleme financiare. Conform cancan.ro, Cristian Georgescu, de profesie medic stomatolog, ar fi vrut să renunțe la cariera sa și să trăiască exclusiv din veniturile pe care le încasa Anca, aspect care a suparat-o și a deranjat-o foarte tare pe actriță.

Anunțul neașteptat făcut de Anca Țurcașiu că ea și Cristian au divorțat, după 22 de ani de căsnicie, a uimit pe toată lumea. Și asta, pentru că cei doi păreau cuplul perfect și foarte îndrăgostiți.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris Anca pe facebook, în luna iulie.

Anca Țurcașiu și fostul soț, Cristian Georgescu, au împreună un fiu, pe nume Alexandru, în vârstă de 21 de ani.

Citește și:

Adorabil! Prințul William și soția lui au arătat felicitarea făcută de copiii lor pentru regina Elisabeta și prințul Philip, cu ocazia aniversării a 73 de ani de la nuntă!

Nici nu s-a despărțit bine de soție și Alin Oprea deja s-a logodit