Blondă, înaltă, cu un trup tras prin inel, Nicole Eggert a strălucit în Baywatch” în perioada 1992-1994. Pe atunci era un sex simbol ce atrăgea toate privirile. Ajunsă însă acum la 50 de ani, Nicole poate trece cu ușurință neobservată.

Nicole Eggert s-a retras din lumina reflectoarelor

Cu ceva kilograme în plus, îmbractă lejer și extrem de relaxată. Așa a fost surprinsă pe stradă fostul sex simbol din Baywatch, în ziua în care a împlinit 50 de ani.

EXCLUSIVE: Former Baywatch Bombshell Nicole Eggert Looks Unrecognizable In Baggy SweatSuit As She Turns 50.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În prezent mama a doi copii, Nicole a continuat să joace în filme după seria Baywatch, însă nu a mai reușit să cunoască succesul de odinioară.

Acum trăiește o viață foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, deși a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor în 2018, când și-a acuzat fostul ei partener din „Charles In Charge”, Scott Baio, de agresiune sexuală. Poliția a refuzat însă să judece cazul.

O viață marcată de abuzuri

Nicole Eggert și-a început drumul în în lumea filmului de la 8 ani, când a apărut în filmul „Rich and Famous”, însă adevărata faimă a obținut-o atunci când a fost distribuită în Baywatch.

Apoi aparițiile au scăzut și au apărut problemele în viața blondinei sexy. Căci Nicole a ajuns să aibă probleme cu drogurile și cu consumul exagerat de alcool. Nu e de mirare că a ajuns o obișnuită a clinicilor de dezintoxicare.

În încercarea de a ajunge din nou în atenția publică, în 2015, ea și-a făcut o operație de micșorare a sânilor cu ajutorul emisiunii „Botched”, după ce din 2014, actrița nu mai primise niciun rol.

Citește și: Loredana Groza și Nick Casciaro au vorbit pentru prima dată despre relația lor. Ce se întâmplă între ei?

xCum arată mezina lui Chef Joseph Hadad, la 17 ani. Bucătarul vedetă și-a crescut singur cei trei copii, după moartea soției