Anunțul a fost făcut chiar de fostul sportiv, în vârstă de 41 de ani, Bode și Morgan (31 de ani) trecând în această vară printr-o suferință cumplită, când fetița lor de aproape doi anișori a murit într-un teribil accident.

Soții Millers, care s-au căsătorit 2012, au devenit părinți din nou, vineri, pe 5 octombrie, la ora 13.34. Numele bebelușului  nu a fost încă dezvăluit , dar moașa lui Morgan, Lindsey Meehleis, a dezvăluit că celebra voliebalistă a născut în apă, în piscina lor, așa cum a făcut și în urmă cu doi ani când micuța Emeline a venit pe lume.

Capture 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Puțină lumină în acest întuneric pentru Bode Miller și soția lui, Morgan. Un băiețel a devenit noul membru al familiei lor, la doar patru luni după ce au pierdut-o de iubita lor fiică, în vârstă de 19 luni,  care s-a înecat, în urma unui tragic accident. Un sentiment copleșitor de bucurie a început să umple o vale de profundă durere și tristețe. Degetele lui Morgan l-au prins pe fiul lor, care a umplut astfel  brațele lor goale. Deși nimic nu va înlocui vreodată sentimentul de brațe dureroase ce tânjesc să o țină din nou Emmy, acest copil a oferit ceva nou în această zi: bucurie, inspirație și speranță”, a declarat moașa pentru Today.com.

Citește și: Revista americană „In Touch” anunță că Brad Pitt va deveni tătic

Bodi Miller și Morgan mai au împreună un băiețel

Bode și Morgan Miller mai au împreună un băiat de trei ani, pe nume Nash Skan. Schiorul are și doi copii din alte relații, un băiat pe nume Samuel (5 ani) și o fată pe nume Neesyn (10 ani).

Conform revistei People, cei doi au anunțat în luna aprilie, cu două luni înainte de moartea lui Emmy, că vor avea încă un copil, însă la vremea respectivă nu știau sexul acestuia.

Fiica lor de doar 19 luni, Emeline, a murit înecată în piscina unor vecini din cartierul Coto de Caza din Orange County (California). Tragedia s-a petrecut pe 9 iunie, când fetița a ieșit pe o ușă din spate a casei, a alunecat și a căzut în piscină. Conform părinților ei, fetița a stat sub apă circa 30 de secunde, înainte ca Morgan să o scoată.

La locul incidentului a fost chemat imediat un echipaj de intervenție, care a resuscitat-o pe micuță și a dus-o la spital. Fetița s-a stins din viață însă a doua zi, cauza morții fiind înec.

Bode nu a fost prezent când a avut loc accidentul. Morgan a povestit că a văzut că fetița ei a dispărut din casă pentru câteva secunde și s-a dus imediat după ea, însă a fost mult prea târziu.

 

„Suntem mai mult decât devastați. Fetița noastră, Emmy, a murit ieri. Nici într-un milion de ani nu ne-am gândit că vom trece printr-o astfel de suferință. Iubirea ei, lumina și spiritul ei nu vor fi uitate niciodată. Fetița noastră iubea viața și a trăit-o pe deplin în fiecare zi”, a scris Bode, imediat după moarte lui Emmy, pe Instagram.

„Adesea, mă uit la poze și la video și îmi doresc să pot să te trag din ele. Caut moduri prin care să te aduc aduc înapoi ca familia noastră să fie iar completă. Ca inimile noastră să formeze un întreg. Ne lipsești atât de mult, iubirea mea.(…) Mă rog la Dumnezeu ca niciun alt părinte să nu treacă printr-o astfel de durere”, a scris și morgan pe contul ei de Instagram.

 

Citește și: