Când s-au cunoscut cei doi, el, Sultan Muhammad V, în vârstă de 50 de ani, era rege. Au făcut o nuntă musulmană în vară, de care nu au știut decât apropiații celor doi. A urmat o altă ceremonie, de această dată la Moscova, locul de baștină a miresei, după care vestea că regele s-a căsătorit a ajuns în toată lumea.

Cei doi păreau întruchiparea fericirii, așa că nu a mirat pe nimeni că în scurtă vreme li s-a născut și un moștenitor. Numai că au apărut necazuri în paradis. La începutul acestui an, televiziunile rusești au difuzat imagini compromițătoare cu Oksana. În imagini se vede cum aceasta făcea sex cu un tânăr în piscină.

Scandalul care a urmat l-a determinat pe Muhammad să renunțe la tron. La câteva săptămâni după ce li s-a născut copilul, el a divorțat. Vestea nu a fost confirmată, dar un certificat de divorț a ajuns în presă. A fost de ajuns ca regele să spună de trei ori ”divorțez”, pentru ca divorțul să fie valid.

Pe contul său de socializare, Oksana nu a postat niciun indiciu că o astfel de ruptură s-ar fi produs. Dimptrivă, aceasta postează în continuare, pe alocuri sexy, având chiar poze cu soțul ei, care are aproape dublul vârstei sale.

Oksana e fosta missSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Vezi și Deși a divorțat de soție de mulți ani, el e prințul care încă locuiește cu fosta în casă

Citește și: