În luna august, Nicholas Michael Medforth-Mills, așa cum este cunoscut în prezent, a anunțat că s-a logodit cu frumoasa lui iubită, Alina Maria Binder (29 de ani), la doi ani după ce i s-a retras titlu de Princepele Nicolae al României, că umrează să facă nunta în vara anului 2018. Decizia lui a fost  lăudată de însuși Regele Mihai,  iar Radu Enache, avocatul fostului principe, a declarat pentru revista „Taifasuri”că Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci căsătoriți în secret, iar în vara anului viitor va avea loc ceremonia religioasă și petrecerea.

”Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache.

Acesta a confirmat, de asemenea, și că fostul principe Nicolae și Alina Binder vor avea nunta în vara anului viitor, așa cum anunțaseră inițial. ”(…) chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai”.

După ce Regele Mihai a fost adus în țară, fostul principe și-a făcut o modificare importantă în profilul de Facebook: și-a reluat eticheta ”de România”, potrivit Libertatea.ro

I s-a retras titlu de Principele Nicolae al României  în 2015

 

Casa Regală a României a decis excluderea Principele Nicolae al României de la succesiunea tronului, În vara anului 2015, ca urmare a unei relații neasumate cu Nicoleta Cîrjan, din care, se pare, a reieșit un copil. Cu toate că Principele Nicolae dorea recunoașterea copilului, partenera sa a refuzat testul ADN.

Principele Nicolae nu a acceptat excluderea din Casa Regală a României, nu a semnat actul și nu îl recunoaște, susținând că bunicul său, Regele Mihai, nu ar fi luat niciodată această decizie. Nu a fost lăsat să-l vadă pe Regele Mihai nici atunci, pe motiv că este bolnav, și nici acum, când fostul suveran se afla pe patul de moarte, pe motiv ca însuși Regele nu dorește să-l vadă.

 

Citește și: