„Sărbătorile de Paşte le voi petrece în Bucovina alături de soţia mea şi de prieteni”, a declarat Nicole într-un interviu pentru Mediafax. Acesta a dezvăluit că vor fi niște sărbători trise pentru  că este primul Paşte fără Alteţa Sa Regală Regele Mihai, fiindu-i încă dificil să depăşească momentele grele.

„Este în continuare foarte dificil şi va fi. Am sărbătorit prima zi de naştere fără el, primul Paşte fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveştile lui şi cred că misiunea lui este în viaţă prin noi toţi. Nu am depăşit total acele momente, iar soţia mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat şi m-a sfătuit tot timpul”, a adăugat fostul principe.

principe Nicolae sotie

Citește și:Vești cumplite pentru Shannen Doherty, celebra Brenda din „Beverly Hills 90210”! La un an de când s-a vindecat de cancer, rezultatele analizelor sunt îngrijorătoare

Nunta va avea loc în România, în septembrie

Fostul Principe Nicolae a anunțat recent că s-a mutat în România, iar nunta cu frumoasa lui logodnică Alina Binder, ce va avea loc în luna septembrie, va avea loc tot în țară, din dorința ambilor miri. Ceremonia religioasă ar urma să aibă loc la Sinaia sau la Curtea de Argeș.

„Nunta va fi în septembrie, am găsit locaţia, dar în curând vom anunţa toate detaliile. Va fi în România, trebuie să fie în România, amandoi ne dorim să facem aici pentru că reprezintă acasă pentru amândoi”, a spus fostul principe Nicolae.

Nepotul Regelui Mihai și Alina Maria Binder, s-au logodit în iulie 2017, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae.

Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum pe 16 decembrie

Regele Mihai I a murit pe data de 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani în reşedinţa sa din Elveţia. Majestatea Sa Defunctă a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 16 decembrie şi înmormântat la Catedrala Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeş, alături de soţia sa, Regina Ana. La funeraliile Regelui Mihai I au fost prezente Familiile Regale din Marea Britanie, Suedia, Spania, Bulgaria, Franţa, Italia, Prusia şi Bulgaria. De asemenea alături de Familia Regală a României a fost prezent şi preşedintele ţării, Klaus Iohannic, alături de premierul Mihai Tudose

 

Citește și: