Alina – Maria de Roumanie mai are puțin și își va ține beblușul în brațe. A intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând ca la începutul lunii noiembrie să devină mămică.

Ea a postat constant imagini pe conturile de socializare, în care și-a afișat mândră burtica de gravidă. Sarcina se pare că i-a priit, pentru că Alina pare foarte relaxată și fericită. De altfel, și fostul principe a confirmat că din fericire, Alina a avut o sarcină foarte ușoară.

„Până acum soţia mea a fost foarte bine, foarte relaxată şi fericită A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală”, a declarat Nicolae pentru Adevărul.

Alina-a-avut-o-sarcina-usoaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Am înţeles că nopţile nedormite vor veni imediat după ce se naşte copilul. Nopţile nedormite vor reprezenta o parte din această poveste specială şi, indiferent că ne place sau nu, asta este. Noi suntem aici pentru copil şi trebuie să avem grijă, nu contează dacă dormim sau nu. Eforturile noastre vor fi concentrate pentru creşterea copilului şi ca să fie sănătos şi fericit, asta este cel mai important.

Sexul copilului nu a fost încă dezvăluit de părinţi, iar fostul Principe Nicolae a mărturisit că nu au ales încă numele bebelușului, deși s-au gândit la câteva.

„Noi avem mai multe prenume în cap, dar încă nu am ales. O să aşteptăm până apare această minune şi atunci ne vom decide”, a mai spus acesta pentru Adevărul.

De altfel, se pare că botezul bebelușului ar putea avea loc la începutul anului, la Sinaia sau la Curtea ded Argeș. „Încă nu am ales un loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri.”

Fostul Principe Nicolae a anunţat pe Facebook pe 1 iunie că va deveni tată pentru a doua oară, având deja o fetiţă dintr-o relaţie anterioară cu Nicoleta Cîrjan. În postarea sa, Nicolae spune că cel mic va fi educat în spiritul valorilor tradiţionale şi al iubirii faţă de ţară.

În ciuda faptului că emoțiile sunt din ce în ce mai mari, având în vedere că Alina ar putea să nască în orice moment, Nicolae nu a uitat să-i aducă un omagiu bunicului său, regele Mihai, care pe 25 octombrie ar fi împlinit 99 de ani. Fostul principe a anunțat că i-a dedicat un proiect special acestuia, intitulat Centenarul Regelui.

„Regele Mihai, bunicul meu, a fost un adevărat patriot. El a iubit această țară, el a intrat în sufletele românilor încă din anii ’40. De la 25 octombrie pășim în anul centenar de la nașterea sa. Și aș dori să ne gândim la el cu sufletul cald și spiritul treaz. În memoria lui noi avem datoria să sărbătorim, să amintim și să transmitem generațiilor viitoare tot ceea ce a însemnat pentru România: simbolul Coroanei române, al solidarității, simbolul modestiei și al credinței.

Se împlinesc aproape o sută de ani de la nașterea bunicului meu, Regele Mihai. CENTENARUL REGELUI este un proiect special al Asociației Principele Nicolae, dedicat celebrării unui secol de la nașterea Majestății Sale Regele Mihai I al României. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect”, a anunțat NIcolae al României.

Fanii l-au felicitat imediat și i-au spus că regele Mihai ar fi mândru de el.