Această din urmă pasiune a fost la un pas de a-i lua viața, toamna trecută, după cum singur recunoaște. ”Am crezut că mă voi trezi paralizat sau că voi muri”, a declarat el recent despre accidentul de motocicletă din octombrie, în Los Angeles.

”Am zis <>. Mergeam foarte repede, așa că știam că voi ateriza departe când m-a lovit mașina”, a mai spus actorul în vârstă de 48 de ani.

Accidentul a avut loc din cauza unei șoferițe care parcase într-un loc nepermis.

Picior fracturat în cinci locuri

După incident a fost dus de urgență la spital. Din fericire, deși toți se așteptau ca totul să fie rupt în corpul său, actorul s-a ales cu un picior fracturat în cinci locuri și mai multe vânătăi și lovituri.

Pentru Butler, accidentul a fost un moment de cotitură, în care a a avut o revelație, dându-și seama de cât de prețioasă este viața. ”Te face să te gândești”, declară el acum, deja refăcut din punct de vedere fizic. ”Vreau aventură, dar pe căi în care să fiu în siguranță”, mai adaugă starul din pelicula ”300”.

După accident, Butler a spus, pentru o vreme, rămas bun situațiilor periculoase, alegând să se refacă în Mexic, alături de noua iubită, Morgan Brown.

În prezent, Butler promovează noul film în care joacă alături de rapperul 50 Cent, ”Den of Thieves”. Vorbind despre acesta, care de obicei întruchipează ”tipul dur”, Butler a spus că, în realitate, e un gentleman perfect, un tip ”modest”.

Vezi și Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, adeptul senzațiilor tari în doi. De asta s-a despărțit de româncă?

Citește și: